REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rareș Bogdan, despre Congresul PSD: Oare cum le transmite Liviu Dragnea instrucțiuni?

Rareș Bogdan, despre Congresul PSD: Oare cum le transmite Liviu Dragnea instrucțiuni?

Replica API 29 iunie 2019 | 00:00 151

Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că discursurile de pe scena Congresului PSD sunt ”de Tom și Jerry”, tocmai de aceea se întreabă cum le transmite Liviu Dragnea instrucțiunile.

”Câteva gânduri pe marginea unor discursuri de la Congresul PSD

A fost umor de Tom și Jerry, căci o asemenea îngrămădire de minciuni pe minut nu poate decât să-ți stârnească râsul. De asemenea, constat că PSD nu a schimbat nimic în gândire: același refuz de a admite palma usturătoare primită pe 26 mai, aceeași sfidare la adresa inteligenței românilor

Doamna Dăncilă e într-o stare onirică, căci vorbește despre creștere economică, autostrăzi, spitale frumoase și educație avansată. Încă viseză că e PM în Singapore.

Domnul Tăriceanu a venit cu discurs pentru candidatura sa la prezidențiale. S-a oferit cu cuvinte meșteșugite, cu un mesaj subliminal menit să arate diferența dintre el, Dăncilă și Ponta (restul nu contează). Cum trebuie băgate serviciile înapoi în cazarmă (și instalate clanurile interlope?), cum trebuie primenită presa de influențe (alea care insistă pe justiție, nu corupție?), cum să rămână curate coridoarele justiției (atunci desființați SS și dați la loc comanda de la politizarea Parchetelor, măi dragă!).

Când nu-ți dai seama că ești penibil furnizezi dovada că nu ai nicio legătură cu cartea. Nu că am fi bănuit noi că Tăriceanu și Dăncilă au cunoștințe peste clasa a III-a...

Concluzia: nu au precept nimic, se învârt în aceeași bulă ipocrită care a făcut ca PSD să obțină cel mai slab scor din istorie, iar ALDE să nu treacă pragul.

Mă tot întreb: cum le transmite Dragnea ăstora instrucțiuni?”, arată Rareș Bogdan.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum nu o vrem ca Rares Bogdan sa aiba cuvinte bune despre PSD. Ar fi culmea... Vorbeste ca sa nu adoarma in opozitie. Ar trebui sa vada ca nici PNL nu prea e ce trebuie.
4
0
Printre care si acest personaj, s au ridicat politic pe umerii coruptului de Dragnea insa, in ipoteza in care vor ajunge la guvernare, sa vedeti in ce haos or sa ne bage, ptr ca se vor certa zilnic intre ei.
3
2
Vai mama ta..
2
1
Dragnea nu transmite nimic ca e prost si izolat . Transmisia se face tot din estul bolsevic.
2
4
Pai asta te f grija pe tine? Ce, ai 12 ani ? Pune ba mana si fa un program de guvernare cu chitaristul de Orban, cu ce ai sau nu ai, lasa grija fata de Dragnea si cum a transmis instructiuni. Sau te crezi inca jurnalistul din porumb? Vezi ca ai devenit politician, la munca nu la pus intrebari despre ograda altora!
4
3
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!!!
12
3
Mai Rares batistuta sugi poola la maimutoi,,tu esti mai prost de cat Dragnea.
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367