REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rareș Bogdan face marele anunț: PNL solicită alegeri ANTICIPATE de urgență

Rareș Bogdan face marele anunț: PNL solicită alegeri ANTICIPATE de urgență

Replica API 27 mai 2019 | 04:11 429

Cap de listă al PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a anunțat că PNL va forța organizarea de alegeri anticipate, conform stiripesurse.ro.

”Cei care au blocat votul din diaspora vor plăti scump. Nu știu dacă domnul Meleșcanu și doamna Carmen Dan și-au înaintat demisia, dacă nu, să o facă de urgență. Viorica Dăncilă trebuie să plece pentru că nu a dat OUG pentru a prelungi programul în diaspora.

În acest moment îi anunț pe toți românii că dat fiind că trei partide de la noi probabil nu vor face pragul, pe această cale vă anunț că PNL va fi al treilea partid din PPE.

În plan intern, dat fiind că mulți baroni PSD îi cer demisia lui Dragnea, în frunte cu Oprișan, cu Olguța Vasilescu, înțeleg că și Firea cere același lucru, dar fiindcă Ponta a intrat în Parlamentul European se va reconfigura situația din Parlament, iar PSD va avea o hemoragie cruntă.

Dincolo de toate astea, vom cere alegeri anticipate de urgență pentru ca românii să se poată exprima cine doresc să îi conducă. La ora 23.00 președintele PNL va face declarații și va oferi mai multe detalii.”, a spus Rareș Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primul lucru sa-i interzica sexul ma - tii si nevestei tale , sa nu mai apara alti dobitoci . Nu fii suparat , pot face sex oral in continuare . Muistilor , asa v-ati bucurat cand l-ati omorat pe ceausescu , si acum plangeti .!
0
2
Pe ei si pe mama lor! Nu-i lasati sa-si revina.
3
2
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
3
1
MAI BINE RAMANEAI ZIARIST VENITI LAGUVERNARE TAIATI PENSIILE SPECIALE CE FACE UN EUROPARLAMENTR DE IA 20000 DE EURO ? LUPTATII PT SALARIILE VOASTRE DC NU FACETI SALARIILE ROMANILOR CA CELE DIN EUROPA DOAR DARILE SINT CA AFARA SI PRETURILE
0
3
ies la vot si votez PSD acum ca am ascapat de slabul asta de Dragnea care se dadea puternic dar nu era!
4
2
Ce mai face mata aia care a nascut un handicapat ca tine ? O mai suge pe varianta ?
2
1
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei.
5
3
Care anticipate? Brigazile de fier ale PNL si USR,impreuna cu marii patrioti hastag resist sa le bage mintile in cap pesedeilor! Gata,vom cobora armata si securitatea din pod si romanii vor merge de acum pe baza de ordin si porunca.
2
5
pesedeilor, nu sunteti actualizati, dragilor! Ce nu va e clar ca la o asemenea prezenta la vot si la asemenea procente, treaba cu "am fost alesi" nu mai tine? Ati fost, dar acelasi alegator tocmai a ales variant ca sunteti de cacat. Cat de idioti si nesimtiti puteti fi? Alesi, OK, ati dezamagit crunt iar acum patronul, adica poporul, va spune ca trebuie sa incepeti sa impachetati, pentru ca plecarea acasa nu e departe. Stiu, explic unor analfabeti dar inca mai am bunavointa.
2
5
multa muie
2
1
Daca dragnea nu crea conflict in partid , daca nu era nevoita sa plece aripa Ponta , daca dragnea nu se certa cu gabriela firea care a ridicat psd ul , si daca legea pensiilor era gata la timp , tu rares bogdan latrai la luna , la realitatea , aia care nu isi platesc darile catre stat . Deci victoria voastra s-a conturat prin autogolul lui dragnea !
5
2
Bai Bogdane lasa alegerile anticipate astea au fost alegeri europarlamentare si sa nu crezi ca ai tu vreun merit pentru scorul asta meritul este al PSDistilor care au aparat penali au condamnat U.E.si NATO au dat legi pt.speciali au facut din primari patroni de localitati si multe alte rele.
6
4
Sunt o sluga oligofrena care stie doar sa injure
7
5
Daca era kovesi la DNA catelul latrator rares bogdan avea dosar inainte de alegeri. Acum latra ca vrea putere dar o sa fie repede pus cu botul in rahat.
9
7
dute coaie si tu dupa dragnea ca se vede de la o posta ca esti un catel condus de smekeri n-ai ce sa cauti in nici un partid lingaule
12
4
De urgenta zice aratarea chelboasa? Bine! Nino nino -se aude urgenta. Vine sa-i puna perfuzii in chelie lui rares bogdan.
14
7
Alt bou care s-a trezit votat la gramada. Cum dracu ne lipim de prosti ca el?
20
7
PNL sa suga pula. Actuala guvernare a fost aleasa sa conduca. La viitoarele alegeri poate o sa aiba ei majoritatea dar pana atunci PNL SA O SUGA!!
20
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218