REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rareș Bogdan face mişto de consilierii PSD

Rareș Bogdan face mişto de consilierii PSD

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:38 364

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, se amuză pe seama solitării Vioricăi Dăncilă, cea care a cerut dezbatere cu președintele Klaus Iohannis. Rareș Bogdan consideră că Viorica Dăncilă este mințită de consilierii PSD că călare pe un cal, dar de fapt este o mârțoagă.

”Viorica Dăncilă chiar vrea să devină evident pentru orice prost că n-a avut ce să caute în fruntea Guvernului României, că aproape a distrus țara, din nepricepere? Cei care o învață ce să spună chiar sunt inconștienți? Domnilor, atunci când turnați minciuni în urechea premierului nu vă gândiți că au picioare scurte? Mă faceți să râd! Ați cocoțat-o pe o mârțoagă și ați mințit-o că e cal, o împingeți să se facă de râs, îi construiți imaginea unei luptătoare pentru săraci când PSD e condus de oameni mai bogați decât faraonii. Pe ce vă bazați? Probabil pe oamenii care, având o educație precară, chiar ar putea crede atâtea gogomănii. Despre ce realizări vorbește premierul? Despre faptul că importăm curent și gaze la cele mai mari prețuri? Despre faptul că PSD a umplut străzile de infractori? Despre județele transformate în pungi de sărăcie pentru niște voturi de la oameni care au abandonat orice speranță? Despre pulverizarea imaginii României prin atacurile feudale la adresa Justiției și propunerile rușinoase pentru postul de comisar european? Despre jefuirea unor companii și agenții pentru bunăstarea unui grup de politicieni mizerabili? Despre distrugerea agriculturii și industriei? Despre faptul că infrastructura României este mai slabă decât cea din Burundi, Zimbabwe, Liberia, Tanzania sau El Salvador? Despre faptul că ați umplut aparatul birocratic de nepoți, amante și fini? Despre faptul că ați dat pensii speciale cu nemiluita unor leneși care pulverizează imaginea României? Despre faptul că i-ați transformat pe cei care au pensii pe bază de contributivitate în cetățeni de mâna a doua? Despre faptul că ați alungat din țară milioane de români care n-au acceptat să pupe inelul baronilor?

…Nu v-ar fi rușine! Veniți în fața românilor cu aceleași minciuni și speriatori, dar sunt tot mai mulți cei care nu vă mai cred. Veți plăti pentru ruina în care ați împins țara!”, scrie Rareș Bogdan, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e omologul lui Codrin stefanescu de la PSD.
0
0
Asta e gay 100%
3
0
Din salariul de europalamentar mai plateste si tu din datoriile la stat a TV unde ai lucrat si te-a vazut lumea caci dealtfel esti cam prost.Poporul nu mai pune botul la promisiuni gen vom face ci concret AM FACUT!
4
0
Rarase semeni din ce in ce mai mult cu un prezervativ,acum te folosesc ,mai tarziu te vor arunca la tomberon !
4
0
Rares Bogdan ia spune cite milioane de euro ai luat cu mafia PSD contracte-Transgaz etc si cum tatal tau e sef PSD Ocna Mures, fost director Uzina de Soda distrusa si vinduta de el si afacerile tale cu Viorel Hrebengiuc si grupul PSD de la Cluj-Dancu,Rus etc?Vedeti poze pe google si afacerile lui cu PSD si Cosmin Gusa fost sef PSD!
2
0
RARES-palavragiu
4
1
la partea cu psd-ul are dreptate, isi merita soarta pentru ca in tot partidul nu gasesc astia un om capabil , referitor ce spune dupa aia manaca rahat ca de obicei.
0
0
Sictir mai cap de pula!
8
3
de 80 nu ati fost la Guvernare ,,ata de prosti sunteti, Bogdan gayu suge pooola.
6
2
Daca as fi mai tanar as crede ce spui dar fripturisti ca tine am vazut multi in ultimii 30 de ani. Ai 15000 de euro salariu de europarlamentar si ne dai lectii despre grija ta fata de popor. Lasa-ne!
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108