REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rareş Bogdan face un pas în spate după ce a cerut demisia lui Orban: 'Acum e tardiv'

Rareş Bogdan face un pas în spate după ce a cerut demisia lui Orban: 'Acum e tardiv'

Replica API 21 ianuarie 2021 | 00:09 1660

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, dă înapoi în scandalul pe care l-a iscat în partid după ce i-a cerut demisia lui Orban într-un interviu acordat Aleph News. Miercuri dimineaţă, la Digi FM, Rareş Bogdan a afirmat că s-a referit de fapt la o demisie care ar fi trebuie să aibă loc imediat după alegeri, iar acum e tardiv, scrie stiripesurse.ro

"Am spus ce am avut de spus într-un interviu care am văzut că a creat mare vâlvă. Am vrut să fie un interviu analiză, nu un interviu atac. S-a scos din el doar faptul că liderul partidului ar trebui să plece, eu am spus că ar fi trebuit după alegerile pierdute. Acum e tardiv, acum ne pregătim de congres. Și mai important decât asta, cu tot respectul pentru instituția la care lucrați și pentru dumneavoastră și ascultători, voi vorbi despre ce avem de făcut. Sigur, trebuia o analiză foarte serioasă a alegerilor, a cauzelor care au dus la pierderea alegerilor, dar acum va trebui să ne concentrăm pe guvernare și să stăm în spatele premierului, pentru a încerca să pornim o guvernare fructuoasă pentru România, care să modernizeze această țara, care de 30 de ani așteaptă această modernizare", a afirmat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă are vreo nemulțumire personală sau dacă l-ar fi tentat să preia un portofoliu în Guvern, europarlamentarul a răspuns: "Personal, nu. Cred că e o speculație introdusă de adversarii politic. Nu consider că am dușmani în partid, am adversari de idei. Am spus de la început că, atâta timp cât sunt europarlamentar și am fost votat și au fost singurele alegeri pe care PNL le-a câștigat cu adevărat în acești 2 ani, în care eu am adus energie partidului, la invitația lui Ludovic Orban, și îi mulțumesc, eu am spus: n-am de ce să vin în guvern, nu renunț la mandat, nu am de ce să vin și nici nu s-a pus problema. Au apărut speculații legate de MAE, MAI."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rares Bogdan este tipic,o lichea politica si mananca banii tarii ca multi altii.
21
1
Iar ai dat-o in bara RARESTI BOGDANE! E bine ca i-ai pacalit pe prosti si ai ajuns europrlamentar cu salariu sigur 4 ani decat in Guvern si muritor de foame dupa prima motiune de cenzura. Ai lucrat bine la imagine, i-ai imbrobodit pe prosti cu discursurile tale lozincarde, patriotarde, demolatoare si cam fasaite, in final.Acum vrei sa musti mana care te-a hranit in politica! MARS !
19
1
Rares Bogdan.Stii ce esti?Un lache amarat si obosit.Un ciolanier.Oricum tu esti un colhozist ba.Mars la PSD.Mars in Siberia.L-ai mancat da kur pe Orban penalule.Ai vrut si tu o bukatika a?
23
1
Pt Gai,carpa de sters la cur a pnl-ului, tu crezi ca daca cineva nu a votat ca un bou precum ai facut tu cu pnl e psd-ist? Ba analfabetule, in primul rand e hai sictir si in al doilea rand, sugi pula cu tot cu pnl-ul tau
6
16
pt. muie malaria galbena -bai pesedistule imputit sau haurist jegos ai sictir borfasule
21
7
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
5
21
Fie, si numai pentru asta, un politician de culoarea si esenta lui Rares Bogdan trebuie sa paraseasca scena politica. trage in jos PNL-ul si asa coborat de Iohanis!
24
3
Eu am votat cu PNL de la revolutie si pana cand a ajuns orban mare sef de partid . Despre rares , nu am nici o vorba de bine . Este un gunoi care s-a folosit de o televiziune ca sa ajunga in politica . Numai ca rares minte cu nerusinare si se comporta tocmai ca cei pe care ii critica . Si rares si orban sa se duca la plimbare sa nu le zic altfel . PLECATI GUNOAIELOR DIN POLITICA CA ASA NU MAI MERGE . Sa cam dus vremea celor de teapa voastra . Reformati partidul din temelii daca vreti liberalilor .
13
4
si asta are dosar
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367