REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Rareș Bogdan îl ia peste picior pe Tăriceanu: 'Vise taică, vise. Ce caraghios, ce individ ridicol'

Rareș Bogdan îl ia peste picior pe Tăriceanu: 'Vise taică, vise. Ce caraghios, ce individ ridicol'

Replica API 15 iulie 2019 | 00:00 306

Europarlamentarul Rareș Bogdan îl ia peste picior pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după ce a declarat că „absolut” ar câștiga un tur al doilea al alegerilor prezidențiale, dacă l-ar avea contracandidat pe Klaus Iohannis.

„Vise taica, vise.... Ce caraghios acest Tariceanu, ce individ ridicol.....”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook, conform stiripesurse.ro.

Întrebat dacă are încredere că va câștiga un tur doi la prezidențiale cu Iohannis, Tăriceanu a spus la Antena3: „Absolut și vă spun și de ce. În primul rând, eu sunt foarte curios cum își va justifica președintele cei cinci ani de mandat. Nu văd prea multe realizări la capitolul acesta în ceea ce îl privește pe președinte. Voturile în momentul de față, chiar dacă președintele este pe primul loc în sondaje, voturile nu au fost date niciunui candidat și depinde numai de noi să găsim candidatul care să vină cu propunerile pe care românii le așteaptă pentru a contura o adevărată alternativă la actualul președinte”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca si pe ma-ta a ars-o Tariceanu... Nu m-ar mira ca tu, inca acolo la ma-ta, sa-i fi simtit madularul batandu-te in cap...
0
0
Ce presedinte se viseaza Tariceanu ? Asta nu poate fii un exemplu ,nu are coloana , a furat de a rupt , a tinut 5 neveste si se viseaza presedinte .
0
3
Totusi, dupa parerea mea, Tariceanu este cel mai cunoscut si mediatizat personaj din actuala guvernare. S-ar putea sa aiba o sansa .
3
2
Rares ii ,ia morcovu in gura lui Tariceanu.
3
2
O sa sugi tu piticu"...cine aia mea te alege pe tine?.Doar niste descreerati si zbuciumati ca tine.
4
3
De ce nu un tur doi la prezidentiale intre jurnalisti : Firea si Bogdan . Ar fi interesant sa constatam cine viseaza , taica !
5
0
Rares Bogdan are dreptate nu prea va convine comunistilor adevarul
7
7
O bestie mai vulgara ca acest Bogdan nici nu s-a mai pomenit. Cum o ardea el jurnalist independent sau ce ma-sa era.
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102