REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Rareș Bogdan: Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid

Rareș Bogdan: Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid

Replica API 18 ianuarie 2021 | 00:04 2280

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, îi cere demisia președintelui PNL, Ludovic Orban. El este de părere că Orban nu trebuia să demisioneze din funcția de premier, ci din cea de președinte de partid.

Rareș Bogdan

„Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem deimisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor. El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid. E primul președinte de partid din ultimii 30 de ani, care a pierdut alegerile și care a rămas în funcție, ceea ce este anormal. Și puteam să ne dăm noi ca exemplu demisia ca să-l obligăm și pe el. Nu am făcut asta, tot așa, ca să nu destabilizăm partidul înaintea negocierilor de formare a coaliției. Dar în momentul în care un premier și un președinte de partid îți obține în locul în care candidează 21%, atât a luat PNL la București, e o problemă și ea trebuie rezolvată. Partidul ăsta trebuie să aibă viitor, nu numai trecut și prezent”, a spus Rareș Bogdan la Aleph News, citată de stiripesurse.ro.

„Nu am candidat la parlamentare pentru că nu am fost invitat. Ludovic Orban a încercat să mă izoleze imediat după europarlamentare. Eu am stat, am stat, am văzut că nu apar pe pagina oficială partidului, că sunt ocolit și nu am zis nimic. Mai bine ziceam pentru că au fost organizații care m-au invitat în nume personal, dar intram în conflict cu Ludovic Orban dacă aș fi acceptat. Dar cel mai important era să-l duci pe Rareș Bogdan și pe Robert Sighiartău, să-i responsabilizezi, nu știu dacă veneam eu, dar ridicam lista la diaspora. (…) Partidul nu a făcut nicio analiză. Președintele partidului trebuia să-și dea demisia, să-și depună mandatul” a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine Rares Bogdan! Sa-ti fie rusine! Nu te ridici nici la degetul mic al lui Orban, la experienta lui politica. El care a gestionat foarte bine pandemia. A fost pe baricade, da. Esti un LATRAU obraznic, RARES, un pupincurist, da. Dezbinare in partid, acum cand trebuie sa guvernati in coalitie, in aceasta perioada destul de grea pentru romani si pentru intreaga lume ?! Ce faci tu jurnalistule zgomotos? Te visezi presedintele Romaniei ?! Sa-i pupi mana d-lui Orban si papucul, da. Daa.....
1
1
Mancati_va intre voi hienelor!
3
2
Daca nu era pupscios cum credeti ca ajungea el dintr-un obscur prezentator tv direct prim vicepresedinte pnl ,fara nici un merit? Acum il sapa pe Orban!
3
1
Bogdan s-a saturat sa pupe in cur si vrea ca si el sa fie pupat de cineva. De la prezentator de stiri de calitate proasta a ajuns enorm de sus,gratie buzelor lui pupacioase si acum crede ca i se cuvine o pozitie superioara,poate in locul lui Orban,nici el om de valoare. E treaba lor. Sa se pupe intre ei cat vor,ca pe romani nu-i mai intereseaza .
4
1
Da da sa isi dea demisia si sa faca cite o felatie colegilor de partid
3
2
Niste latrai si niste incompetenti cu totii!
7
1
Toata clasa politica trebuie redusa la tacere,dar oamenii competenti nu au loc in politica de lichele.
5
1
individul asta este un impostor cu acte in pnl. minte cum respira si se da cult.
10
1
Cam asa arata liberalismul pe care l-ati votat constanteni. Rares batistuta, Chitac de carton, scufita rosie Ovanezian, toti unul si unul. Constanteni treziti-va naibii o data
6
4
Viorica Dancila de la PNL, el este...
8
2
rares bogdan sclavul arabului mohamed murad vrea presednte pnl,O jigodie ordinara atentie liberali ca asa o vinde si pe masa,
11
1
du-te dracu de bou ce esti
12
3
panarame! si tu si el!
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920