REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

RAREȘ BOGDAN: MULȚUMIM ROMÂNIA!

RAREȘ BOGDAN: MULȚUMIM ROMÂNIA!

Replica API 28 septembrie 2020 | 10:43 3866

Alegerile locale din 27 septembrie au adus rezultate surprinzătoare în marile orașe din țară. PSD a pierdut multe primării, reședință de județ, dar și multe consilii județene. Județul Constanța, cum era de așteptat are, după 20 de ani de administrație PSD, un primar liberal la municipiu, în persoana lui Vergil Chițac, și un președinte de Consiliu Județean, în persoana liberalului Mihai Lupu.

În urma numărătorii parțiale a voturilor din aproximativ 90 % din secțiile de votare, rezultatele sunt:

Primăria Constanța:

Vergil Chițac, PNL: 28,5%

Stelian Ion, USR-24,3%

Decebal Făgădău, PSD-24,1%

Horia Constantinescu, PPU-SL- 5.04%

Corina Martin, PER-3,33%

Consiliul Județean:

PNL: 36, 14 %

PSD: 23,10%

USR-PLUS: 13 %

PMP: 7,92%

Pro România: 6,36%

PNL deține supremația și în marile orașe din țară

La Bihor, Ilie Bolojan a câștigat cu 71%, Cluj Napoca rămâne cu Emil Boc, care a câștigat cu 74%. Și la Reșița PNL a câștigat cu Nelu Popa, cu un procent de 74%.

La Oradea, Florin Alin Birta a câștigat cu peste 70 %.

Rareș Bogdan, prim-președintele PNL, a transmis: ”Mulțumim România!”.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim RO ca ne-ati votat si avem liber la furat!Acum legal.Ca doar am fost alesi.
5
1
Multa muie rares pupincuristul de serviciu. Sa iti luam fata in pula
6
3
Anulati pensiile speciale si nesimtite. Nu mai stati. Faceti dreptate. Alegatorii va cer acest lucru.
5
4
Mare jigodie acest sinistru personaj.
8
2
veninul revarsat, vad ca Rares va oftica. Cert este ca EL a tras PNL ca o locomotiva. Acum si PNL, sa -si faca curatenia de toamna. Altfel, va ajunge pe urma PNT.
4
8
Nu te votez pe tine
7
1
SE PISA PE TINE RARES SI PE PEDIGREE UL TAU DE FAMILIE DE APARATOR AL PEDOFILIEI SI AL TRAFICULUI DE COPII! CE NE SPUI RARES PENSAT BOGDAN DESPRE COMPANIA EVERGREEN SI ACTIVITATEA SA PE TERITORIUL TARII MELE? MARE PERICULOS SI TU SI COLEGUL DE BANCA.CURAND SE VA AFLA CA ITI PLAC BAIETII MAI TARE CA LUI Michael Obama sau Kevin Spacey,oricum te tradase gestica de bulan ce vrea sa epateze si abia leaga cuvintele!Agentul Rares...BAAA NU TE AM AUZIT CU NIMIC DESPRE HUAWEI CUM E? mai au voie in Romania?Dar TikTok?Stiu ca voua va place pe tik tok ca e plin de pedofili si fetite,baietei ca Merkel.
9
1
gresit dle Tares Bigdan, nu ne multumiti, curatati administratia si firmele de stat de hotii,incompetentii psd angajati politic ,pile,spaga! asta sa faceti si apoi puneti Romania pe picioare, infrastructura, taiati ajutoarele sociale la greu, cca 70% sunt apti de munca, ajunge cu pomana!
2
1
si MUIE si pt 16:18!
9
1
Muie sa-ti faca pamantul..tie si lu vicele Babu...futu-ti mortii in gura de frustrat ....la mwe cu voi,sa nu mai iesiti pe strada.
2
10
Iti doresc si tie tuturor pnl-istilor si votantilor vostri!
11
7
Te asteapta Murad sa l consolezi. Ia si batista la tine, sa te stergi la gura, dupa. Javrelor, cum a picat Fagadau, dupa patru ani veti pica si voi, pentru ca sunteti o adunatura de incompetenti, guralivi!
7
1
Imputitule !!!
8
3
este etalonul de predat copiilor la lectia de pupincurism pentru parvenirea intr-o societate corupta si mizera care nu judeca mai mult de propriul buzunar!!!
8
2
Muie neamului Oaie
3
0
Rares fetita pnl ,o sa faca oralu cat de repede.
12
5
Un ligau pervers si mincinos ca tine, sa nu se uite cum il jigneai pe Chirica si apoi cum il laudai cand a trecut la voi, cum urlai ca nu ies niciun primar rosu si apoi ati adus vreo 200 de la ciuma rosie. Sa vedem peste 1-2 ani cum o sa multumesti romanilor. Urmeaza vremuri grele. De la anul se va simti guvernarea tampina a liberalilor.
16
5
Multumim Rares ca nu esti fsnist!
6
4
ge-o, fmm de impaiat jegos
6
2
Nu ati inteles inca sclavilor?! De mizeria securista nu veti scapa niciodata, libertatea trece prin lanul de capsuni . Muwe pnlpsdaldeudmrUSR, inventiile javrelor care vor ingropa definitiv romanistanul in max 10 ani
17
2
TRAIASCA S.T.S CARE PUNE SCORUL IN ALEGERI CUM VREA PLMEA.SI CA SA VA dati seama ca nu vorbesc MINCIUNI zilele trecute l am chemat pe ORBAN BETIVUL IMPREUNA CU NICUSOR DA SI I AM ZIS...PAPAGALULE COCLIT TE PUN PRIMARUL CAPITALEI.ASA CA DRAGI ROMANI SUGETI PTICU SA NU FACETI CA INAMICU.
13
7
Daca partidul ne ignora inseamna ca partidul ne tradeaza si atunci si noi suntem obligati sa sanctionam partidul! Eu personal am facut informare la partid pentru a semnala diverse probleme si partidul nici macar nu a catacdisit sa raspunda asa ca acum le-am trimis un semnal - am votat un militaur pagubos!
10
0
Este numai vina ta FELIX, ai promovat in functii de conducere numai curve si prosti.
23
1
Ia" zii bai Felix Stroe, cum e? Bagane-am pula in toata ma-ta, in strachina din care mananca copii tai si in expeeienta care ai dobandit-o in administratia locala!
15
6
Nu mai iesi in fata ma scarba pentru ca daca era sa voteze cineva PNLeul pentru ca esti tu acolo atunci il considerau oameni pe Tariceanu si partidul lui ALDE adevaratul partd liberal,din fericire mai sunt si alti in PNL
11
5
Corecu era : multumim,Romania!analfabos
6
2
nenorocit om,la pupat in cur pe mohamed muratsi acum se lauda cu sccese-jigodie
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102