REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Rareș Bogdan produce un cutremur la Realitatea TV: Și-a anunțat, în direct, DEMISIA!

Rareș Bogdan produce un cutremur la Realitatea TV: Și-a anunțat, în direct, DEMISIA!

Replica API 21 noiembrie 2018 | 09:11 258

E scandal uriaș la Realitatea TV! Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu au fost interziși la postul de știri de către Cozmin Gușă, iar Rareș Bogdan a anunțat, marți seara, că demisionează.

”Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple”, a spus Rareș Bogdan conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari ca ai plecat si n ai facut jocul murdar!Presa trebuie sa ramana independenta nu cu jocuri facute de pomana porcului mistret in sos de trufe pe la televiziuni in direct,l am simtit din emisiune pe fraierica de Gusica si cand v a aruncat o ca va da afara a zis o pe bune fomea' tradatoare!Dar l am simtit si suntem multi Iohannis o sa castige pt ca merita dar si pt eroarea de teren de scoala generala probabil rurala a lui Gusel din 7m pe langa poarta dar speram pt el aproape de aia Alba ca si restul de mascarici paravn pt 10 august s ar fi dezbracat si Rifai in primetime
0
0
Doare foarte tare.respect rares bogdan,un ,,jurnalit,, cu doua fetze.....nu mai sunt promovate elitele si nici amaratii care munceau ca sa aiba elitele mancare buna nu mai sunt in tara.speranta moare ultima,dar inainte de duda.mos craciun exista!
5
3
Doare FOARTE TARE.Respect Rares Bogdan,un jurnalit adevarat.LIBERTATEA DE EXPRIMARE este suprimata,lupta pentru dreptate oprita,golania si hotia la rang de cinste.Nu mai sunt promovate elitele si ne mai miram ca se pleaca masiv din tara.O tara in genunchi si multi pupincuristi.Speranta moare ultima,DUMNEZEU EXISTA.
7
10
Era momentul si vezi sa ajungi la Nasul tv
6
1
ooooo jigodie de om,,vede nu mai rusi,
7
7
Mare pierdere ! Ca Rares asta sunt cu sutele,doar ca nu au apucat sa ajunga la teveu. Poate se asteapta sa planga lumea dupa el,se crede un mare idol. Ei bine,nimeni nu va suferi,indicele Robor nu va fi influentat si nici securistii nu se supari,ca au ei cu cine sa-l inlocuiasca. Duca-se.
9
6
sunteti niste tampiti cei care il criticati pe RARES, si invidiosi, el are alaturi o masa de cetateni cinstiti ai acestei tari, VOI? NIMIC
6
11
Va ajunge la prima tv langa ceilalti 2 papagali huidu si patraru!
5
8
poate merge la antena 3, schimba doar curul pe care il linge in rest totul e ok
6
9
VAIII VAI CE DECIZIE SURPRINZATOARE CHIAR NE DOARE MUCI DE DEMISIA ACESTUI PUPATOR DE RECT
14
9
O veste minunata
12
10
.La munca, activistule, cu bratele Esti antiroman
14
11
Ma incearca o lacrima la coltul ochiului stang!
12
15
Ipocrit mai mare ca tine.....mai rar Nu ne pacalesti
18
12
Dragos asta era bun pt scenete. Este la fel ca la Antene, emisiunea lui, dar pe contrasens. Antenele il au pe Voiculescu, iar realitatea pe Gusa. Cine e Gusa??? E un pesedist. Ati uitat ca a fost in pesede, si chiar avea functie de conducere? In psd-ist, tot lichea ramane.
20
9
Ardelenii sunt prosti, nesimtiti, mincinosi, fix ca rares asta sau ca boc poc
21
24
Sa mi sugi pula si tu si dragnea pe persoana fizica
23
25
Rares e de la cluuuuuujjjjjj! Si tot urland la ciuma rosie parca ar pupa o duda dar nu spune.Lasati-l sa plece sa vedem cine il ia.S-,ar putea sa-l ia OTV dar emite doar pana in debara la diaconescu si nu il vede duda.
28
20

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920