REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Rareș Bogdan și-a luat rămas bun de la Realitatea Tv după 7 ani! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Rareș Bogdan și-a luat rămas bun de la Realitatea Tv după 7 ani! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Replica API 19 martie 2019 | 01:59 523

Rareş Bogdan a părăsit Realitatea TV, unde a lucrat timp de aproape 7 ani, alegând să intre în politică, după cum a explicat amplu pentru realitatea.net, joi, 14 martie, imediat după ce totul a devenit oficial. Aseară, fostul realizator al emisiunii Jocuri de Putere a revenit la postul care l-a consacrat, dar nu pe scaunul de moderator, ci pe cel de invitat, gazdă fiind Octavian Hoandră. Site-ul realitatea.net a avut ideea să filmeze tot ce s-a petrecut înaintea emisiunii şi vă oferă imaginile mai jos, în VIDEO.

Rareș Bogdan a fost aseară invitatul lui Octavian Hoandră, în cadrul emisiunii Realitatea Românească, pentru prima oară după ce a intrat în politică. După aproape 7 ani de "Jocuri de Putere", fostul jurnalist a luat loc pe scaunul invitaților, la emisiunea de rămas bun.

Când a ajuns la Realitatea TV, Rareş Bogdan a fost întâmpinat cu aplauze de simpatizanții conduşi de Doru Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie. După ce i-a salutat pe toţi, Rareş Bogdan a intrat în clădire şi a mers la machiaj.

După câteva minute, fostul jurnalist a părăsit cabina de machiaj şi a intrat în regie, acolo unde, de asemenea, i-a salutat pe foştii lui colaboratori. Apoi, s-a îndreptat spre studioul TV în care avea să fie invitatul lui Octavian Hoandră.

Bogdan anunțase pe pagina lui de Facebook că va fi invitat pe tronsonul pe care a moderat emisiunea Jocuri de putere atâția ani.

"În această seară, la ora 22.30, sunt invitat la Realitatea TV. Într-o haină nouă, dar hotărât să continui să lupt pentru România măreață. Vă chem în tranșee pentru România eternă, a celor patrioți, cinstiți, demni, care nu-și vând onoarea! Nu uitați să iubiți România în fiecare zi!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta a fost nevasta lui gusa..
2
5
Bravo Rares! Romania are numai de castigat cu oameni culti si elevati ca Rares. Ei trebuie sa ne reprezinte in lumea civilizata si sa tina sus steagul. Inca o data: Bravo.
9
5
care a hotarat sa se dezveleasca . El reprezinta ue in romania , el apara multinationalele si injoseste romanii . Da , asa este , acest rares este calaul romanilor , este ....managerul multinationalelor . De ce are tupeul sa reprezinte Romania ? foarte bine , sa plece Ardealul si sa vedem apoi pe cine mai reprezinta bogdan !
7
10
Sa multumim lui Duminezeu ca am scapat de asa fiinta de pe sticla.Pe cind si RIFAI ne onoreaza cu plecarea?
9
12
Felicitari Rares Bogdan! Bravo!
12
8
Din pacate aduce si deservicii dreptei. Are un merit, e printre putinii care contreaza activitatea extremista maghiara in Transilvania. Nu apreciez ca e bagat cu forta primul pe lista, imediat in spatele lui e de exemplu Blaga care profita de Rares b. si poate ca nu merita sa castige un loc acolo. Iar Busoi era la coada. Mai vedem.
2
5
...vedeti, postacii sunt disperati.Muie PSD....
13
13
Partidele istorice pnl si pnt sunt obisnuite sa scoata trenuri cu aur din tara.Asa au prostit populatia inca de prin anii 1916 cand spuneau ca regelui ii pasa de taranime desi tinea taranii de la sate in saracie si needucati dpdv scolar. reginei maria i se atribuie mari merite pt reintregirea teritoriului dar nu se spune cat aur a platit ea strainilor din munca celor pe care tot regina maria i-a trimis la moarte in razboi neechipati si neinstruiti.Rares bogdan e admiratorul reginei maria care se tolanea in interesul national pt unire
10
11
....s-a descoperit ! acest circar a incercat sa ne manipuleze . Bravo , uite asa scade pnl !
13
12
Simplu si la obiect.Mai umpleti iar un tren cu aur si il trimite-ti acum la Bruxelles?Puie MNL.
13
10
sunt rezist hastag si plang ca nu mai are cine sa ma manipuleze si sa ma indobitoceasca sa-mi spuna ca afara e noapte desi e zi ce e iarna desi e vreme de plaja etc. am ramas fara directie! Cerem oficial sa revina pe sticla d-nul rares spalatorul de creiere hastagiste!
14
17
Uite asa ne prostesc zi de zi. Pe fata. Si prostii aplauda si ridica osanale. Nu ne mai facem bine.
17
12
o curva care se aseaza astfel incat sa ia toate avantajele. "Liberalii" romani fac parte din familia politica europeana a popularilor, nicidecum a liberalilor. Dar ne dam liberali in tara si votam impotriva liberalilor in europa. Ce i sa faca si gaozarul asta decat asta?
16
16
Ce bine ,un smecher mai putin....
14
17
Bravo Rares Bogdan! Esti destept, esti, hotarat, esti MOTIVAT. Bravo tie, cinste parintilor si bunicilor tai!
19
21

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920