REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Rareș Bogdan, soluția pentru ieșirea din criză: 'Mențineți cota unică și nu introduceți taxe'

Rareș Bogdan, soluția pentru ieșirea din criză: 'Mențineți cota unică și nu introduceți taxe'

Replica API 26 iunie 2022 | 00:00 1354

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte la PNL, lansează un apel către social-democrați și reprezentanții UDMR. Liberalul cere menținerea cotei unice, să nu fie introduse taxe noi sau să fie mărite.

„Recomandările mediului de afaceri din România, adică cei care creează și susțin locuri de muncă, către decidenții din domeniul economic, ar putea fi cuprinse într-un enunț simplu: nu distrugeți ce ați realizat până acum! Adică: mențineți cota unică, pentru că a contribuit semnificativ la creșterea economică, a însănătoșit mediul antreprenorial, nu introduceți taxe care ar putea sufoca întreprinzătorii, sau nu le măriți, ajutați-i să-și poată face planuri de afaceri! Predictibilitatea fiscală aduce bunăstare, iar asta înseamnă contribuții enorme la buget, deci bani pentru investiții publice și susținerea unor domenii precum sănătate, educație”, a spus Rareș Bogdan, potrivit bugetul.ro.

„Un întreprinzător, mare sau mic, trebuie să-și poată face un plan de afaceri multianual, nu pentru 3 luni, nu trebuie împins către faliment sau către munca le negru! Trebuie stimulată înființarea de locuri de muncă, creșterea sănătoasă, deoarece doar așa se creează premisele reducerii exodului de angajați!

PNL a spus mereu toate aceste lucruri, și e bine că acum, printr-o scrisoare a asociațiilor de investitori, români și străini, este încurajat să promoveze și mai departe politici economice de natură să consolideze mediul de afaceri și să formeze în continuare o clasă de mijloc. Digitalizarea, creșterea colectării taxelor, combaterea mai aspră a evaziunii, stimularea domeniilor cu potențial de creștere, deci de a plăti la timp taxe și impozite sunt esențiale. Mai ales acum, în contextul războiului din Ucraina. Trebuie să consolidăm, nu să periclităm economia!”, a conchis Rareș Bogdan, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le stie pe toate. Poate da variola peste tine lingaule
1
0
acest jurnalist a ajuns mare politician, vai de mama lui papagal pnl de doi lei , sa faca impozitare in functie de venit,progresiv asa cum e in toate tarile ,civilizate , adica un muncitor sa fie impozitat la fel k un doctor sau ca un ministru? nu pre merge asta , rusine lu acest oportunist , sluga
0
0
rujatul asta sa mearga sa l pupe undeva pe ficusul de la Cotroceni
0
0
Un alt tiriplici... Gargaragiul asta e un fel de CTP al politicii: se pricepe la orice.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920