REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rareş Bogdan va fi propus pentru funcţia de prim-vicepreşedinte la Consiliul Naţional al PNL

Rareş Bogdan va fi propus pentru funcţia de prim-vicepreşedinte la Consiliul Naţional al PNL

Replica API 22 iulie 2019 | 00:00 233

Rareş Bogdan

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan va fi propus, la Consiliul Naţional din 8 august, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte politic al PNL de către preşedintele partidului, Ludovic Orban, potrivit unor surse liberale.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că Biroul Executiv al PNL a decis convocarea pe 8 august a Consiliului Naţional, iar printre punctele care se vor afla pe ordinea de zi va fi şi alegerea unui prim-vicepreşedinte al liberalilor.

"Am luat decizia de a convoca Consiliul Naţional al PNL în data de 8 august la orele 16,00. Am stabilit ordinea de zi pentru acest Consiliu Naţional. Printre punctele înscrise pe ordinea de zi sunt: raportul Biroului Executiv, raportul grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor, Senat şi Parlamentul European, aprobarea integrării PACT condus de Sebastian Burduja în cadrul PNL - practic finalizarea procedurii de integrare a PACT în PNL. De asemenea, am prevăzut pe ordinea de zi alegerea unui prim-vicepreşedinte al partidului, prim-vicepreşedintele politic din cadrul structurii de conducere a PNL, şi vom avea un punct distinct privitor la alegerile prezidenţiale şi demararea campaniei electorale pentru prezidenţiale, campanie care va începe cu campania de strângere de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis", a declarat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Funcţia de prim-vicepreşedinte pe strategii politice a fost vacantată în septembrie anul trecut, după ce primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, preşedintele organizaţiei judeţene Bihor a Partidului Naţional Liberal, a demisionat. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altu care a intrat pe usa din dos
0
0
Cum sa pui in asemenea functie un pacalici ?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367