REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rareş Bogdan: "Vine lupul la Alexandria, capitala corupţiei din România!"

Rareş Bogdan: "Vine lupul la Alexandria, capitala corupţiei din România!"

Replica API 14 aprilie 2019 | 16:26 272

Cap de listă în rândul candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, jurnalistul Rareş Bogdan, a relatat celor prezenţi la Reuniunea Regionalã PNL despre durerea celor aproximativ un milion de români din Spania, "goniţi" din ţara lor de ultimele guvernări pesediste. Mai mult, acesta a arătat că pe 20 aprilie a.c. va avea loc un miting la Alexandria. "Săptămâna viitoare, pe 20 aprilie, vom fi în capitala corupţiei din România. Vine lupul la Alexandria!'

"Constanţa are cel mai mare potenţial. Au fost abandonaţi cetăţenii Dobrogei. Este inadmisibil să laşi Portul şi investiţiile pe mâna unor găşti de infractori. Acest lucru trebnuie oprit. Primul pas pentru a-i opri este ziua de 26 mai. Nu vom ierta pe nimeni, pentru că, în democraţie, hoţii stau la puşcărie", a completat Rareş Bogdan. Acesta şi-a încheiat discursul cu un îndemn: "România, trezeşte-te!"

Citeşte şi:

https://www.replicaonline.ro/foto-video-candidatii-pnl-la-europarlamentare-prezenti-la-constanta-388107/

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un preudo politician care se crede lup, dar de fapt este oaie! Mars penibilule!
3
0
Doamne ce discurs de om bolnav!!!! Sa prinda la public! Mai mare jena de ce a ajuns pnl
4
1
Bai spilcuitule, esti un kkt intr-o tufa de boscheti! Tu vorbesti de hoti, tu care mananci bani dintr-o televiziune datoare de 10 ani la stat?! Dar cu Securitatea TV ce faci, daca ajungeti la putere? Il bagi pe Cozmin Gusha la puscarie? Declari falimentul firmei, o trimiti pe Rifai in somaj si scoti activele la mezat? Daca declari asta public, mai stam de vorba. Pana atunci, ai de la mine o mare urare suedeza. Serveste, te rog!
4
1
De Blaga nimic???Sau nu se pune...Sunteti toti niste gunoaie...Psd...Pnl ...Alde...etc...Toti ati furat si mai furati...Las-o balta Rares ca iti creste nasul...
4
1
Bogdane sa nu crezi ca esti o lcomotiva pt.PNListi ba dincontra.Daca PNLsta bine in sondaje nu e in nici un caz meritul tau.Meritul este al PSDistilor care nu doar ca apara condamnati penali ci vor sa modifice si legea pentru javre.
2
4
Vom baga in piscarie toti angajatii de la APC. Toti apecitii sunt pesrfisti si ttebuie sa plece la puscarie. Votez Rares Bogdan!
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218