REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului lui Daniel Chiţoiu. Ce au stabilit anchetatorii

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului lui Daniel Chiţoiu. Ce au stabilit anchetatorii

Replica API 28 decembrie 2019 | 01:20 390

Daniel Chiţoiu, implicat într-un accident rutier în Argeş, pe DN7, în a doua zi de Crăciun, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti ca urmare a rănilor suferite. Între timp apar noi detalii şi imagini de la accidentul în care a fost implicat fostul ministru și în urmă căruia au murit doi oameni, soț și soție. Iniţial s-a luat în calcul varianta ca şoferul decedat să fi provocat accidentul, dar un martor audiat a declarat că politicianul ar fi intrat pe contrasens și a lovit mașina celor doi soţi decedaţi. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie romaniatv.

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarat, vineri, că accidentul de pe DN 7, din judeţul Argeş, în care fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost rănit a fost provocat chiar de liderul ALDE.

"Cercetarea la faţa locului s-a terminat încă de ieri şi s-a stabilit cu certitudine că maşina condusă de ministru a părăsit sensul de mers şi a intrat în maşina care circula regulamentar, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacţie sau poate nu a avut nici unde să tragă dreapta pentru a evita coliziunea", a declarat, vineri, la Digi 24, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitoiu nu este finul lui Velea, este finul lui Dan Radu Ruseanu pentru o informare corecta,asa ca Irina nu scrie prostii sa dai in ministrul de interne,hai muee draga Irinuca!
0
0
La ce viteza o fi avut Audi, normal ca nu a avut timp de reactie. Nu-i panica, altii au omorat 3 nebinovati si sunt bine mersi. Mario si el bine. Banii sa ai ca restul ii cumperi. Doar nemurirea nu se cumpara.
1
0
injustitia in romanica este facuta de niste derbedei cei mai multi diplomati spiritisti sau sagunisti,din militieni cu doua trese sau femei de serviciu la tribunal s-au ajuns procurori si judecatori,de ce nu le verifica careva chiar si sectia speciala diplomele sa nu mai zic ca ar putea da si un test ajutator,mortu-i vinovat ca mergea pe sensul lui de mers,putea preventiv sa mearga pe contrasens ca dobitocul de chitoiu
6
0
nota 10 pentru comentarii...asta-i Romania....nu-ti face nimeni dreptate..nici sa muncesti nu mai poti...ca nu-i legal...trebuie sa fii boschetar,ca sa-ti dea societatea ajutor social,sau mai nou...PENSIE SOCIALA...SA VA FIE RUSINE CRIMINALILOR...
12
0
Bietii anchetatori ,
4
0
Huidu trei oameni, trei ani cu suspendare.
19
1
Chitoiu, Mario Iorgulescu, Huidu, sotia lui Adrian Paunescu si cine stie cati smecheri criminali mai sunt care nu au facut o zi de puscarie! Asta e Romania, oameni normali sunt ucisi pe drumurile publice de smecherii care nu dau doi bani pentru ca stiu sigur ca nu patesc nimic!
27
0
SUNTEM ATIT DE NAIVI SA CREDEM CA LUCRURILE SE VOR INDREPTA IN TARA ASTA- ACTUALUL MINISTRU MAI MARCEL VELA ESTE NASUL ACESTUI IDIOT CRIMINAL D. CHITOIU, NU VA ASTEPTATI LA NIMIC , PLECATI DIN TARA ASTA !!!
24
0
de mario iordanescu care drogat beat si cu viteza a omorit un om mai stie cineva ceva ? asa va fi si cu jegul asta de chitoiu
40
1
Acum sa ii vedem pe politisti cum vor solutiona cazu . Pentru ca declaratia data de acel lider , mi sa parut cusuta cu ata rosie . Daca sar putea , VICTIMILE SA FIE SCOASE VINOVATE . De asta ursu nu mai are coada . Cand vine vorba de politicieni sau diversi functionari , se cauta musamalizarea . Acum daca soferul era mai in varsta , hai sa-l scoatem vinovat ca BOUL asta in loc sa conduca si sa fie atent la drum , a intrat pe contrasens .
28
0
Mie mi se rupe pulicica am bagat 3 trei in mormant dintr o lovitura si nu am nicio remuscare...din culpa.
31
3
Si unde este ma ziaristilor"rasturnarea de situatie"pentru ca si imediat dupa accident tot despre Chitoiu se spunea ca a patruns pe contrasens,nu a spus nimeni niciodata ca celalalt sofer ar fi vinovat.
42
6
Un dement imbuibat
46
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367