REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Dincă îşi retrage toate declaraţiile

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Dincă îşi retrage toate declaraţiile

Replica API 19 ianuarie 2020 | 00:00 170

Gheorghe Dincă, demers din spatele gratiilor ca să scape de o parte dintre acuzaţii. Criminalul din Caracal își retrage iar toate declarații. Gheorghe Dincă neagă că a violat-o pe Alexandra şi că a ucis-o pe Luiza. Tonel Pop susţine că Dincă poate fi achitat de orice instanţă, lipsa certificatului de deces în cazul Luizei fiind o gafă de proporţii a procurorilor care au întocmit rechizitoriul.

Cazul Caracal ia o întorsătură radicală după trimiterea în judecată. Potrivit România TV, Gheorghe Dincă s-a sucit din nou și spune că nu a violat-o sau ucis-o pe Alexandra Măceșanu! Ba mai mult, Luiza Melencu trăiește, fiindu-i luată din locuinţă.

Gheorghe Dincă și-a chemat de urgență avocatul din oficiu. Acum, Gheorghe Dincă nu mai recunoaște că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu și că a violat-o pe Luiza Melencu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Procurorii joaca dupa cum canta Dinca, chiar daca falseaza. Asta ori e nebun, ori e mai destept decat toti cei care il ancheteaza.Daca era regimul trecut, era deja la parastasul de 9 luni.
0
0
Si daca Dinca asta ar crapa ,ar face dracului un infarct,dupa ce naiba se mai iau tipii aia platiti sa fie procurori? Pai asa,dupa declaratii cam toti infractorii ar trebui eliberati,ca prosti sa fie sa-si recunoasca faptele. Si da,inseamna ca orice babuin poare fi numit procuror, la dracu', ca doar e sufficient sa te iei dupa declaratii,nu sa cauti probe,sa muncesti asa cum se spune ca fac unii procurori in lumea asta. Judecator e si mai simplu,dai solutia ordonata de procuror,ca altfel intri tu la bulau.
3
0
o justitie romaneasca de cacat, cred ca o sa-l faca martir pe Dinca asta!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614