REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

RĂSTURNARE de SITUAȚIE: Primul pacient diagonosticat cu coronavirus din România NU mai are boala

RĂSTURNARE de SITUAȚIE: Primul pacient diagonosticat cu coronavirus din România NU mai are boala

Replica API 28 februarie 2020 | 17:14 361

Este veste incredibilă. Primul pacient diagnosticat cu coronavirus nu mai are boala! Este anunțul făcut de specialiștii de la Matei Balș, unde bărbatul e internat.

Dacă și testul care îi va fi făcut peste 24 de ore va fi negativ, bărbatul va fi externat și lăsat să meargă acasă, relatează stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Perioada asta este slaba pt.comercianti un motiv de a schimba ceva
3
1
Din cate am auzit de Acest Virus Chinezesc CoronaVirus a Provenit de la un Sarpe Verde Ne-Veninos Fara Venin si de aici di China Provine acest Virus Chinezesc. Indiferent daca am dreptate sa nu!
2
1
E posibil ca virusul sa fi suferit o mutatie in contact cu gazda neaosa, tziganeasca, de la noi, sau a fost furat. Se mai intampla.
6
3
Incetati dracu cu manipularile astea ieftine.
3
1
Asta este inceputul, bre! Au sa moara pensionarii si cei bolnavi! Asta are 25 de ani si buricul verde. Este normal. Sa vedem cand ajunge la aia peste 50 de ani cum se comporta Acolo o sa vedem realitatea!
2
8
Sunt la ciclu ghinion iar sug tampoane si obeuri
4
4
virusul regal este pervers aproape la fel de pervers ca si caprele regale ale romanicii,chinezoi liberati ca sanatosi au redevenit pozitivi in scurt timp
0
2
Romanul este rezistent!
8
2
Cand a vazut Coronavirus cohortele de asistente trimise cu forta in vama de mincinosii de la Dsp s-a speriat si a fugit in Italia. Alea de la dsp si nozocomiale care ar trebui sa vegheze la sanatatea publica ca de-aia au 75% spor, dau declaratii mincinoase iar asistentelor de la spitalul Mangalia li se pune tabelul in fata sa ia la cunostinta cand pleaca OBLIGATORIU la vama. Tabelele exista, sa nu mai minta conducerea. Cine le are sa le publice, hai sa nu ne mai ascundem dupa deget!
17
4
Si culmea, nu a fost tratat cu NIMIC, doar cu ciorba... De la ciorba vine leacul.
18
2
Cand a vazut Corona ditamai virusul si cu slagar international "Rhythm of the night" ca e intr un roman si ala sta intr o tara vesnic "infestata" de comunisti de fosti secu si multi dar multi spagari,A DISPARUT!Cine sta sa fie condus de oameni ca Ciolacu,Fagadau,Dan Barna,Ciolos cu buddah cu tot fara urino-terapie doar trai la comun si magie pe sex?nu merge asa...nu sta Corona in romani pai mai spurcati ca noi nu mai e nimeni,si masochisti slugoi
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218