REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Răsturnare de situaţie: Trupa Paraziţii NU a câştigat procesul cu sindicaliştii din Poliţie

Răsturnare de situaţie: Trupa Paraziţii NU a câştigat procesul cu sindicaliştii din Poliţie

Replica API 19 august 2019 | 00:00 278

Ştirea că trupa Paraziții a câștigat în primă instanță procesul intentat de Sindicatul Național al Agenților de Poliție, pentru piesa "Antimiliţie", este una falsă, în ciuda faptului că întreaba presă a preluat informaţia. Publicaţia clujust.ro arată că trupa a obţinut doar respingerea cererii de ordonanţă preşedinţială referitoare la interzicerea difuzării piesei până la judecarea pe fond a cauzei.

Sindicaliştii din Poliţie au anunţat că dau în judecată trupa Paraziţii pentru piesa Antimiliţie, pe care o consideră jignitoare pentru poliţişti, şi cer scuze publice şi daune de 100.000 de euro. În paralel, sindicaliştii au cerut emiterea unei ordonanţe preşedinţiale pentru interzicerea difuzării piesei până la judecarea pe fond o procesului. Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat doar pe a doua cerere, referitoare la ordonanţa preşedinţială, decizia de la 12 august putând fi contestată.

Soluția pe scurt:

"Respinge exceptia lipsei calitatii de reprezentant, ca neîntemeiata. Califica exceptia lipsei capacitatii civile a reclamantului de a promova prezenta cerere de chemare în judecata ca fiind aparare de fond. Respinge exceptia inadmisibilitatii invocata în raport de dispozitiile Art. 30 alin. 2/Constitutie si Art. 10 lit. d din Legea nr. 8/1996, ca neîntemeiata. Respinge cererea de emitere a ordonantei presedintiale, ca inadmisibila în raport de dispozitiile Art. 997 alin. 1 NCPC. Obliga reclamantul sa plateasca pârâtilor suma de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecata reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronuntare. Apelul se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila. Pronuntata în data de 12.08.2019, prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin mijlocirea grefei instantei."

În dosar sunt pârâți Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie, Bogdan Ionuț Pastaca (Ombladon), Ștefan Cătălin Ion (Cheloo), Petre Udrea (FreakaDaDisk) și societatea 20 CM Productie SRL.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se simt ofensati,dar populatia cum se simte cand ei dorm pe banii publici si sunt partasi la toate faradelegile facute cu toti interlopii!!!
4
2
Asa cum se citeau carti interzise de diverse regimuri,se ascultau melodii,se spuneau bancuri,la fel va fi si de acum incolo. Treaba este ca Parazitii nu se iau de cei care chiar muncesc pentru binele romanilor,ci de cei care ar trebui sa faca asta si efectiv nu o fac. Chiar daca politia castiga in instante,nu castiga nimic in fata romanilor,eventual doar niste injuraturi in plus fara fundal muzical.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614