REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

`RĂZBOI` la Constanţa: BIZON pe 4 roți contra cărucior!

`RĂZBOI` la Constanţa: BIZON pe 4 roți contra cărucior!

Replica API 28 ianuarie 2020 | 00:00 264

Constanța se confruntă, de câțiva ani, cu o acută lipsă de locuri de parcare. Totuși, nesimțirea unor șoferi nu are nici o scuză. Astfel, considerând trotuarul un loc de parcare perfect, un conducător auto și-a instalat monstrul pe 4 roți in mijlocul acestuia. Ieșită la plimbare impreună cu copiii ei, o femeie nu putut să meargă mai departe din cauza mastodontului, căruciorul neavând loc prin spatiul deosebit de strâmt lasat de autoturism.

Reamintim tuturor conducătorilor auto că ” este interzisa ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate, iar când aceasta este permisă, conform indicatoarelor sau marcajelor, lăţimea minimă a trotuarului lăsat la dispozitia pietonilor trebuie să fie de cel puţin un metru” conform OUG 195/2002 republicată privind circulaţia pe drumurile publice, actualizată prin OUG nr. 63/2006, art 72.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo ma observatorule,in sfarsit un om care gandeste cum trebuie in orasul asta,constantenii te roaga sa candidezi la functia de primar,sa le interzici accesul pietonilor in oras,sa fie numai masini bara la bara...lasam mistourile,ti-ai luat un cotet si gata tu ai prioritate peste tot ca platesti taxe si impozite mai mari???
2
0
Bai d0bit0cule, nu mai are lumea voie sa iasa cu copiii la plimbare ? Daca voua va transpira dosurile pe scaunele autoturismelor ore intregi, trebuie ca toata lumea sa faca ca voi ? Sa ologim mergand doar cu hautoturismul ?
2
1
sa-si ia carut lat cat un SUV. Mai da-o-n cacat de sarantoaca, daca avea bani nu statea la bloc sa se inghesuie pe trotuare printre masini parcate, maidanezi si boschetari.
1
4
Ma ta , sex oral
4
0
in asemenea caz se face poza si se trimite la politie, presa si tv
4
0
Unde vede-ti ma voi ca e opel?????
2
1
Sunt sigur ca este garoi.N ai ce sa i faci, prostan cu Opel ....
6
1
Daca esti cocalar iti iei Audi sau BMW. Foarte greu gasesti pe cineva in trafic cu aceste masini care sa respecte regulile de circulatie. Mai multa atentie din partea politiei, mai multe amenzi, daca vrem sa fim o tara civilizata
14
2
Exista carucioare pentru gemeni cu locuri in linie, nu paralel, tocmai pt a facilita trecerea prin spatii inguste Posesori de auto platesc in CT taxe mai multe decat orice pieton, inclusiv cea de trama stradala, asa ca, in mod normal, cine plateste mai mult are prioritate.
3
21
taci za car cucu iu
1
7
Pai sa nu iei un scutec plin, sa ii pictezi un pic masina? E alba, se vede bine!
12
1
seda test inteligenta cnd iti iei haudi?90%sint retarzi tare taica,veniti cu pluta,tigajime coborita din copac.ca si aia cu bmw,rover alb suv!
11
1
In cazurile de mai sus, chemati politia.
13
1
Pentru prostan. Casca ohii ce masina este prostane.
7
4
inseminarea in vitro creeaza probleme?
3
5
Omu e pe barosaneala si se pisha pe fraieri, militia, unde-i militia????
10
5
Daca cineva i-ar aplica o dunga binemeritata pe tabla acestor scursuri, imediat cetatenii -binevoitori- de prin jur ar suna la politie sa dea pe goarna cine a facut asta. Insa nimeni nu ar suna pentru a sesiza neghiobia soferilor care parcheaza unde au chef. Sa ne mai miram ce oameni buni sunt romanii.
19
2
Prostan cu Opel
6
6
Un infractor de cacat, un puscarias care va ajunge curand unde ii e locul, dar fara tigaie.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369