REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Război total la CJC! Palaz îl acuză pe Learciu că merge cu mașina de serviciu în scop personal. Learciu răspunde: „Palaz taie frunze la câini”

Război total la CJC! Palaz îl acuză pe Learciu că merge cu mașina de serviciu în scop personal. Learciu răspunde: „Palaz taie frunze la câini”

Replica API 17 martie 2018 | 00:00 282

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat Consiliului Județean Constanța adresa cu nr. 6851/13.03.2018, prin care a solicitat informații pentru perioada iulie 2016 – martie 2018, privind situația lunară a deplasărilor autoturismului Skoda Superb, autovehicul ce deservește parcul auto al Consiliului Județean. Este vorba de autoturismul condus de vicele Daniel Learciu. În replică, Learciu îl acuză pe Palaz că stă degeaba în birou și „taie frunze la câini”.

„Această solicitare vine ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la faptul că deplasările efectuate cu acest autoturism ar însuma un număr de 5000 km/lună, care raportat la o perioadă de un an de zile înseamnă o cifră de 60.000 km/an, aproximativ numărul de kilometri parcurși de un autotren care deservește o companie de transport mărfuri”, se menționează într-un comunicat de presă transmis de Mișcarea Populară. ”Informația este de interes public, deoarece reflectă cheltuirea banului public, valoarea combustibilului fiind suportată din bugetul județului. Am cerut să ni se comunice atât situația lunară a deplasărilor, cât și numele conducătorului auto, data angajării acestuia, precum și persoana din cadrul Consiliului Județean pe care o deservește. A fost o problemă semnalată în spațiul public și, așa cum era și firesc, am cerut informații. Nu putem poza în demnitari și să nu dăm dovadă de corectitudine și transparență”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

Daniel Learciu a precizat că este o acțiune tendențioasă la adresa sa și că va face același tip de cerere în cursul zilei de luni pentru a demonstra că atât el, cât și președintele Horia Țuțuianu, aleargă prin județ în interesul constănțenilor.

„Consider că acțiunea domnului Palaz este strict personală îndreptată împotriva mea, pe considerente personale. Eu vreau să clarific următoarele aspecte: toate deplasările cu acest autovehicul s-au făcut cu respectarea procedurilor legale și doar în sprijinul activității și Consiliului Județean.

Pentru a demonstra că este o acțiune strict personală împotriva mea vreau să vă spun că luni ALDE va depune același tip de solicitare la Consiliul Județean pentru a vedea câți kilometri au fost parcurși de mașina care îl deservește pe președintele Consiliului Județean. Vom observa, pentru a-i răspunde domnului Palaz, că atât președintele, cât și eu, alergăm în folosul comunității, iar domnul Claudiu Palaz taie frunze la câini și nu iese din birou. Noi alergăm prin județ pentru a identifica probleme cu care se confruntă cetățenii, iar dumnealui stă în birou”, a precizat pentru cotidianul „Replica de Constanța, vicepreședintele CJC, Daniel Learciu.

Consilierul județean PNL, George Niculescu, a „intrat” și el în războiul lansat de Claudiu Palaz împotriva lui Daniel Learciu cu privire la motorina consumată de către cel din urmă. Niculescu atrage atenția că în urmă cu un an PNL s-a opus proiectului prin care creștea cantitatea de motorină pentru mașinile de serviciu de la Consiliul Județean Constanța.

„Acum aproape un an, mai exact pe 31 martie 2017, în cadrul unei ședințe a Consiliului Județean Constanța, atrăgeam atenția conducerii C.J. cu privire la cantitatea mare de motorină alocată anual pentru fiecare mașină deținută de C.J. Constanța.

Am votat împotriva creșterii cantității de motorină de la 400 de litri la 600 de litri pe luna, pentru fiecare mașină.

Astăzi, dl. Vicepresedinte Palaz face notificări ca să afle pe unde și în ce scop se plimbă colegul său de la conducerea C.J. Constanța, în timp ce acum un an vota pentru această creștere a cantității de motorină.

Vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile în ceea ce privește buna administrare a județului nostru și vă readuc aminte că #PNL este singurul partid politic care face opoziție PSD-ului”, a scris consilierul județean pe Facebook.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Learciu este un profitor care se gandeste doar la comfortul personal. Palas este un pic mai cointeresat sa faca ceva pentru cetateni, dar are si el partile lui negative, chiar destule. Dar george niculescu asta este un incult, mereu a dat spaga sa obtina un post politic, de altfel asa si-a cumparat si locul pe listele pnl de la cjc. Mereu a crezut ca spaga data lui Dragomir si Hasoti cumva il va face mai destept si cult, dar din pacate george niculescu, cultura si inteligenta NU SE POATE CUMPARA ! Rusine ca exista astfel de paraziti in politica constanteana.
2
1
PAAAAAZ MAI MAI BAIATULE ALUPIGUS MA TU TU SI MAMATA.IN REST DOAR BINE.
3
0
fatazau lui nu-mi arata un om educat.de regula cand ai fatzau de prost e mai greu sa fii inteligent.ce contributie are asta pentru C-ta asa de decisiva?traim cumva in vreun oras curat,aerisit cu toate conditiile decente?astia toti isi bat joc zilnic de noi si de resurse sunt la fel de banditi fara mari deosebiri.
2
1
Domnule Learciu, palaz face ce stie mai bine.Nu coborati la nivelul lui !
6
2
de non-valorile de habarnistii tupeisti de facatorii astia de nimic platiti regeste?Constanta arata precum o zona de conflict din siria.chiar nu va e rusine?
7
0
normal ca palaz sta in birou,daca nu-l primeste nimeni ce sa faca si el. Propun sa-i bagati o oaie in birou sa vedeti ce fericit o sa fie
12
0
Ce bine ai zis mai nea Learciu.Tre adaugat ca ii un oportunist si cum se iveste un loc bugetat ii acolo si el precum musca la ..at.Nu il mai intrebati cite part a vinturat pin acum ca se va supara excrementul.Nu il mai intrebati de vsele avute de primare.Cred ca ii multumit de functia prezenta doar vrea sa se faca vaz de Baaas si atiit.Ii mic inocent si iar mic.Atiita poate saracu dar ii platit pt asta din bugetul Ctei din taxe si impozite.Dup mandatu asta va dep dosar de aj social ca nu poate face nimic saracu doar sa maniince rahat si sa suga muuult sa suga.
7
0
Fara Palazu mic tuturor le va fi mai bine. E un tip care sufera si se ia de toata lumea pentru ca nu stie ce sa faca.
13
1
Pe Learciu nu-l poti acuza de nimic, el nefacand realmente nimic. Privirea tampa pe care o afiseaza uneori indica o mare liniste interioara.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920