REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Răzbunare cu înjunghieri şi capete în gură la Oltina: doi amici de pahar au ajuns să se vâneze

Răzbunare cu înjunghieri şi capete în gură la Oltina: doi amici de pahar au ajuns să se vâneze

Replica API 17 octombrie 2014 | 01:37 327

Agresorul a fost arestat

Agresorul a fost arestat

Străzile din Oltina s-au transformat în gazdă pentru răfuieli cu capete în gură şi lovituri de cuţit. Vorbim despre doi bărbaţi, vechi amici de pahar dar şi… de bătăi. De data aceasta se pare că este vorba de un consum de băuturi alcoolice dar şi de răzbunare, întrucât Gheorghe Vasilică, un recidivist, şi-a adus aminte că a fost bătut în urmă cu şase luni. Prin urmare, a pus mâna pe un cuţit, l-a înjunghiat pe interlocutorul său, după care a început să-l lovească în zona capului, cu picioarele. A fost reţinut şi apoi arestat.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că în seara zilei de 14 octombrie 2014, jurul orelor 18.30, pe strada Cloşca din comuna Oltina, judeţul Constanţa, în cursul unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi ca răzbunare pentru că îl agresase la rândul său în urmă cu 6 luni, a agresat-o în mod violent pe persoana vătămată O.A., de 29 de ani, din comuna Oltina, vecin cu soacra lui, prin lovirea cu capul în gură, înjunghierea din spate în hemitoracele drept posterior, doborârea la sol şi lovirea repetată cu piciorul în zona capului, cu provocarea de leziuni grave, vindecabile în 35 - 40 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie, prin hemopneumotorax şi hemoragie externă, consecutive plăgii înjunghiate penetrante toracice”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Mai exact, potrivit anchetatorilor, Gheorghe Vasilică este prieten vechi cu victima, iar în urmă cu şase luni a fost el victimă, mâncând o bătaie soră cu moartea. Însă, s-au împăcat, Gheorghe retrăgându-şi plângerea. Chiar pe 14 octombrie, cei doi au consumat băuturi alcoolice şi chiar au fost văzuţi în timp ce făceau curse cu căruţele, tregând precum vântul printre oameni. Numai că, după câteva ore, alcoolul a început să le clocotească în vene, Vasilică şi-a adus aminte de întâmplarea de acum şase luni şi a izbucnit conflictul, care s-a lăsat cu lovituri şi înjunghieri. În plus, cei doi sunt rău văzuţi în comunitatea din Oltina, scandalagii şi violenţi. Gheorghe Vasilică a şi fost condamnat cu suspendare pentru furt, motiv pentru care acum s-ar putea să stea mult imp după gratii. La data de 15 octombrie 2014, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore faţă de inculpatul Gheorghe Vasilică, în vârstă de 24 de ani, din satul Coslugea, judeţul Constanţa, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, după care a fost arestat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102