REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

RĂZBUNARE în SCANDALUL parcărilor din KM 4-5! VIDEO

RĂZBUNARE în SCANDALUL parcărilor din KM 4-5! VIDEO

Replica API 29 noiembrie 2021 | 00:05 4350

Recent, proprietarul unui autovehicul marca BMW a avut parte de o „surpriză” neplăcută. La primele ore ale dimineții, autoturismul pe care îl deține era „baricadat” cu gunoaie și pubele de gunoi, pline. Nu se știe pe cine a deranjat conducătorul autoturismului, însă autorul faptei riscă o amendă usturătoare. Totodată, vă reamintim faptul că în Km 4-5 persistă de câteva zile bune un scandal pe baza locurilor de parcare.

Dacă ai parcat pe un loc rezervat sau ai blocat o cale de acces riști să îți găsești autoturismul avariat sau, mai rău, înconjurat de gunoaie. Ei bine, așa și-a găsit și șoferul unui autoturism marca BMW mașina, zilele trecute. Mai exact, în spatele Pieței Km 4-5, un autoturism a fost descoperit de reporterii Replica de Constanța fiind „baricadat” cu gunoaie. Autorul este încă necunoscut, însă riscă o amendă usturătoare.

Autorul faptei riscă o amendă usturătoare

Conform informațiilor oferite de reprezentanții Primăriei Constanța, dacă va fi descoperit cel care a blocat autoturismul, acesta va primi o amendă usturătoare. Mai exact, ocuparea locului de parcare/ domeniului public cu diverse obiecte constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500-1000 lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoanele juridice.

Totodată, vă reamintim faptul că în această perioadă, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală desfășoară o campanie de ridicare a obiectelor și de informare a proprietarilor imobilelor asupra riscurilor la care se expun dacă fac astfel de lucruri.

Video:

KM 4-5, umbrit de scandalul locurilor de parcare

Vă reamintim că în Km 4-5, în ultima perioadă, a luat naștere un scandal ce ia amploare de la zi la zi. Mai exact, după ce au fost demarate lucrările de reabilitare a zonei, mai mulți locuitori și-au găsit autoturismele zgâriate sau cu ștergătoarele ridicate sau chiar rupte. Conflictul persistă, iar cei care și-au „atribuit” locuri de parcare sunt deranjați că ceilalți, care plătesc pentru un loc de parcare, au venit peste ei și le-au blocat locurile. Aceștia ar trebui să știe că sunt pasibili de amenzi usturătoare.

Citește mai mult, aici: MAȘINI ZGÂRIATE și ȘTERGĂTOARE RUPTE, din cauza PARCĂRILOR, în KM 4-5. Video!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haoleu...beneveu meu....luat de la groapa de gunoi din Germania
2
0
Nu pupi tu e92 nici peste 20 de ani, asa ca baga nasul in fund si joc de glezne, sarantocule
8
12
Ambele masini au blocat usa de la ghena de gunoi.
23
1
si.a liat saracul o rabla bmw care n.a vazut serviceul de 8 ani si. rede ca are masina.pute a benzina sau motorina in spatele rablelor astea de nu poti respira.politia nu vede???
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614