REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Răzbunare în stil mafiot: fosta nevastă i-a INCENDIAT maşina

Răzbunare în stil mafiot: fosta nevastă i-a INCENDIAT maşina

Replica API 12 noiembrie 2015 | 00:00 235

Flăcările au mistuit TOT

Flăcările au mistuit TOT

Răzbunare în stil “mafiot” la Mangalia! O femeie de 41 de ani, Luminiţa Apostol, a consumat băuturi alcoolice până ce n-a mai ştiut de ea, după care s-a gândit să se răzbune pe fostul soţ întrucât nu ar fi avut grijă de copii. A furat benzină de la o staţie Peco şi a aruncat-o apoi pe maşina victimei. Un poliţist aflat în timpul liber a început să alerge după ea, reuşind s-o imobilizeze!

Luminiţa Apostol, de 41 de ani, a divorţat de soţul ei, cu care are 2 copii, în anul 2012, dar custodia a rămas comună. Ulterior, femeia s-a recăsătorit. Bărbatul a rămas la locuinţa de pe strada Rozelor, pe când Luminţa locuieşte, fără forme legale, tot în Mangalia, dar la adresa noului soţ. Cât despre domiciliul legal, precizăm că acesta se află în Pecineaga.

La data de 10 noiembrie anul curent, individa a consumat băuturi alcoolice, după care a mers la o staţie Peco din localitate, de unde a luat benzină, pe care a depozitat-o într-un bidon de plastic. Ulterior, aceasta a plecat fără să plătească. A ajuns pe strada Rozelor, în faţa blocului G, a dat foc la bidon, a tras puţin de portiera stânga - faţă a unui autoturism marca Geely şi l-a aruncat în interior. Flăcările s-au extins cu repeziciune, moment în care Luminiţa şi-a luat tălpăşiţa. Un om al legii din cadrul Poliţiei Mangalia, respectiv C.S., aflat în timpul liber, a văzut autoturismul în flăcări şi femeia care fugea pe stradă.

Şi-a dat imediat seama că este ceva necurat la mijloc şi a început să alerge după ea, reuşind s-o prindă şi s-o imobilizeze. Aceasta mirosea puternic a alcool şi a benzină şi prezenta şi arsuri minore la nivelul mâinilor. A fost dusă la audieri şi reţinută pentru 24 de ore, după care propusă spre arestare. Precizăm că autoturismul a ars în totalitate. Poliţiştii au declanşat o anchetă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218