REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

RĂZBUNARE la Constanţa: Trei indivizi au incendiat un BMW - VIDEO!

RĂZBUNARE la Constanţa: Trei indivizi au incendiat un BMW - VIDEO!

Replica API 15 octombrie 2013 | 00:00 123

O bubuitură puternică a alertat locatarii blocurilor din zona Boema din municipiul Constanţa. Chiar dacă era în jur de ora 1.00 noaptea, oamenii au ieşit la geamuri să vadă ce se întâmplă. Vecinii spun că au văzut trei indivizi cum au turnat benzină pe un autoturism şi i-au dat foc. Totul s-a petrecut pe aleea Orhideelor, în faţa blocului D1 şi se pare că la mijloc ar fi vorba de o răzbunare.

"Am crezut că bubuie tot cartierul, aşa tare s-a auzit, parcă eram în război. Am ieşit la balcon şi era agitaţie, flăcări mari. Un om striga să se sune la pompieri şi spunea că dacă îl prinde îl omoară...", a spus un vecin. Din câte se pare, un autoturism marca BMW a ars în totalitate şi a afectat şi maşina de lângă, care aparţine societăţii comerciale Glykon. Utilizatorul autoturismului, cunoscut drept "Cristi" de către vecini, are 25 de ani şi este din localitatea 23 August, dar locuieşte cu chirie în respectivul apartament din blocul D1. "Vai de capul lor, săracii băieţi. A văzut soţia şi mi-a zis că arde. Uite, a luat foc maşina. Măi, dar în loc să se ducă cineva să spargă un geam, să scoată maşina de acolo, au lăsat-o acolo să ardă şi celelalte. Nu cred că erau implicaţi în treburi periculoase... Sunt tineri băieţii, nişte copii. Plângea băiatul aici, în chiloţi ieşise. A dat o căciulă de bani pe ea, plângea de mi se rupea sufletul.", a declarat Aurel Adam, un locatar al blocului D1. Însă, un alt locatar ne-a spus că trei indivizi au venit cu un bidon cu benzină, au turnat pe maşină şi i-au dat foc. "Nu vedeţi dâra asta? E benzină. Am crezut că se întinde şi la parcarea alăturată, m-am speriat foarte tare", a spus acesta. Oamenii legii exclud că ar fi vorba de reglări de conturi, menţionând că ancheta este în desfăşurare. Din câte se pare, "Cristi" - bărbatul despre care vecinii spun că utilizează maşina - nu este proprietarul autoturismului. BMW-ul ar fi fost cumpărat din Bucureşti, iar proprietarul nu are permis.

De precizat că în urma incendiului izbucnit la BMW a fost afectat şi un autoturism marca Dacia Logan ce se afla parcat în apropiere. Autoturismul marca BMW a fost avariat în proporţie de 80%, iar autoturismul Dacia Logan în proporţie de 15 %.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102