REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

RAZIE. Constanța, ÎMPÂNZITĂ DE POLIȚIE! Aproape 3000 de șoferi, trași pe dreapta!

RAZIE. Constanța, ÎMPÂNZITĂ DE POLIȚIE! Aproape 3000 de șoferi, trași pe dreapta!

Replica API 23 iunie 2019 | 00:52 1430

Polițiștii constănțeni au organizat, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 22 spre 23 iunie a.c., o razie în județul Constanța, la care au fost angrenați 214 polițiști rutieri, de investigații criminale, ordine publică și luptători ai Servicului pentru Acțiuni Speciale. În acest context, au fost controlate peste 2.800 de autovehicule și constatate 23 de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Duminică, în intervalul orar 00.00-08.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier Constanța, din cadrul secțiilor de Poliție urbană, secțiilor de Poliție Rurală, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune de amploare pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, respectiv conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma controalelor, polițiștii constănțeni au constatat 23 de infracțiuni, dintre care 15 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 3 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și 5 pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, au fost legitimate peste 3.300 de persoane şi au fost controlate 2.837 autovehicule, fiind aplicate 217 sancțiuni contravenționale, dintre care 175 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Valoarea sancţiunilor este de 137985 de lei.

În cadrul acțiunii au fost reținute 30 de permise de conducere și au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare.

Astfel, în jurul orei 00.32, polițiști din cadrul Servicului Rutier Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 86, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tulcea din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 01.35, polițiști din cadrul Servicului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, pe raza localității Eforie Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto, care a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, a refuzat să fie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 01.48, polițiști din cadrul Servicului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din localitatea Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un tânăr, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dumbrăveni din Constanța, fiind sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv pentru substanțe interzise (cannabis). Acesta a refuzat să fie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dispensarului din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Servicului Rutier Constanța au identificat un tânăr, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv pentru substanțe interzise (cocaină și cannabis).

În jurul orei 02.07, polițiști din cadrul Servicului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus un autoturism pe aleea Salamina din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Semănătorului din localitatea Poiana, județul Constanța, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În jurul orei 03.45, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat o femeie, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un tânăr, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Portiței, fiind sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, stabilindu-se faptul că acesta consumase substanțe interzise (cannabis).

În jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Secției 1 au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 05.10, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 05.48, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ati inteles un lucru. in Constanta si de fapt in toata Romania toata politia stie exact ce probleme sunt, stiu ca ar putea da amenzi si alte sanctiuni cu carul, sunt si ei oameni in timpul liber, le vad, multi dintre ei chiar le si fac infractiuni, incalcari ale legii etc, raziile astea date la stiri sunt facute doar sa nu zica lumea ca ei nu muncesc, ca uite ca fac si ei ceva, astea sunt asa de ochii lumii, toata lumea stie ca bugetarii din 8 ore de munca 6 beau cafeaua, si 2 se prefac ca muncesc. asa e si la ei.
1
0
In primele poze, se vede cum organele au grija ca sa se faca vizibile de catre soferi. Nu poarta sapcuta, micsorandu-si vizibilitatea pe partea carosabila si marind sansele sa fie loviti si sa-i faca raspsunzatori pe soferi.
1
1
Tulcenii merg doar pe banda 2 . o fi de la peste? de la Dunare? Mare parte din ciobanii ce au fost plecati pe afara au ,,luat,, permise si neste masini crezand ca astfel au schimbat statutul social. sunt varza mai ales fomeilii... E greli cu sofatul asta. Soferesc multi dar de sofat sofeaza putini. incepatorii ar trebui sa nu paraseasca prima banda... Dupa un an condus inca o evaluare sau ievaluare cum spunea un vestit PROFESOR si daca nu au progresat sa fie obligati sa puna in geam o mamaliga mai mare cam 20 cm diametru sa vada lumea cu cine are de a face in trafic. La multe controale!!!!
1
0
si bolsevicii respectau legea cand torturau si macelareau oameni in gulag, acum daca legea este ca politia sa ia muie ce zici o respecta? Legile nedrepte nu se respecta! Si daca te deranjeaza sa-ti incalci atributiile de servici nu te faci politist! D'aia se fac politisti numai scursurile societatii adica cei proveniti din maem curve si tati comunisti conform intelepciunii populare exprimate liric pe acorduri muzicale!
1
3
miscati curu d p banda a2a
0
2
Contrar modei majoritatii,conduc normal,sunt claxonat cand nu depasesc viteza ori nu fac depasiri ca asa vor tiganizatii din spate,nu conduc daca beau sau am baut cu o seara inainte,asa ca nu-mi pasa de cate razii se fac si cata politie este pe drum.
2
2
Sunt f multumita de cum am fost primita in judet
5
3
Cu raziile voastre
4
6
Un fel de fa-te ca faci.
6
0
Da, dar in tarile din vest nu vezi cretini ca in ronanica...
15
3
Romania sovietica, BRAVO!!! Prin tarile civilizate din Vest nici macar nu vezi politia pe strada... aia au infrastructura, camere asa cum ar fi in tarile dezvoltate.
8
12
La 0.42 e vax albina. Ce cinstiti sunteti. Wow. Sictir!
5
11
Cate accidente cu victime au avut loc noaptea trecuta? Daca nu a gost inregistrat niciunul inseamna ca astfel de razii trebuiesc facute in continuare pt ca scursurile societatii sa stea cuminti ca noaptea trecuta! Le-a cam intrat corcoiul la bizoni de stau si latra antimilitie! Cui nu-i place ordinea sa suga p..a la toata Romania! Succes!
23
3
Mai Costele, ce-i cu tine? A fost Veorica pe litoral cu tot staful si vrei sa le arati ca meriti steaua de chestor? La atata dislocare fortata de forte care e eficienta balantei cost beneficii? Asa-i prostesti? Dar faptul ca suntem jud cu cele mai multe accidente rutiere cu victime din tara, nu spui nimic? Cat crezi ca-ti mai merge mult? Tic -tac, tic -tac....
7
12
23 de infractiuni se constata la 50 de soferi controlati ! La restul de 2800 s-a incasat renumita SPAGA !!! Muie militienilor super spagari !!!
11
24
Acum incep proprietarii de hoteluri sa ameninte ca ei nu mai platesc taxe ca le deranjeaza politia clientii
22
4
Controale zi de zi ora de ora, sa se duca vorba intre drogati si alcolici, vrem mai multa politie pe strada.
30
3
Militieni prosti am fost oprit aseara din 10 in 10 metri nici macar nu stiti sa va puneti pe locul potrivit ati stat toti gramada pe bd mamaia vreo 5 filtre de la capitol pana la intrare in mamaia , m-ati disperat aseara cu opririle imi venea sa ma si pish dar cu ajutorul vostru m-am abtinut pana am ajuns acasa .. data viitoare organizati-va mai bine nu fiti militieni badarani
8
25
Si cam ce-ati vrea mai tampitilor ca politia sa nu mai aplice legea fiindca vreti voi sa va drogati si ca faceti liniute matoi? Vreti droguri si bautura? Strangeti semnaturi si cereti reprezentantilor vostri din parlament sa dea lege! Si daca politistii indraznesc sa comenteze macar la initiativa cum au facut la aia cu radarele ii arestati, ii judecati si i condamanti la inchisoare pe viata pentru inalta tradare. In democratie poporul face legi prin reprezentantii sai, iar daca reprezentantii nu sunt capabili liber la REVOLUTIE! Pana atunci ciocu mici si respectati legea ! BOILOR!
20
4
ca ati avut tupeu sa opriti bombardierii, pilosii, cipanezii care conduc mertane si audiuri. Sau tot pe amaratii cu dacii va concentrati?
26
4
Imi pare bine. Pentru prima oara, dorm mai linistit stiind ca multi oameni nu vor mai deveni victimele drogatilor si ale alcoolicilor la volan. Mare atentie la Neversea.
22
8
si te mai miri de este votat USR! cu drogurile sunt de acord ca fiecare face ce vrea cu viata lui, cu bulangii nu sunt de acord ca astia te obliga sa zici ca ei si sa le recunosti casatorii si adoptii de copii
17
2
controale in fiecare seara!!
22
10
Sugeti pula gaborilor! Santeti sclavii lu fagabou si ati ramas fara de salarii! Trageti bani din razie si spagi! Tarfelor!
21
21
prostii n-au argumente, ei atat stiu razie si actele la control ca atat au invatat in comunism ei uite ne bagam pula in gatul vostru de comunisti e dreptul nostru sa ne drogam daca asta vrem si sa conducem masina bauti si comunistosecuristii vor da lege sa ni se asigure acest drept si o vor respecta sau vom inceta sa mai consumam ce produce europa
17
21
totul este irelevant...mi se rupe piticul sunt agent sef pr.la politia frontiera Cernavoda am fost prins ciugulit de dragut marian cu 0,75 la mie am dosarul blatuit de smecheri din m.a.i si inca mai sunt in cadrul m.a.i sectia politie frontiera fetesti sectia de golani cernavoda.traiasca frontiera unde noi ciugulim la greu si suntem toti mortes.
15
6
Daca ma-ta e curva si tactu comunist, fa-te politist
19
17
Gabori cretini si scursuri comunist imputite si infecte ca asta de sub mine, alcoolul TREBUIE PERMIS LA VOLAN in limita a 0.8 la mie concentratie in sange ca in TOATE TARILE DIN LUME mai putin rahaturile astea de tari ca romanica hungarica si slovacia plus tembelii aia islamici gen sauditi paki si iran. Prafurile strict interzise la volan si pe strada dar permise in localuri si casele proprii. Heroina strict interzisa!
20
33
Zilnic controlati jegosii. Alcool si prafuri la volan, fenomen infractional in crestere. Ne vor omori nevinovati pe strada...
35
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218