REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

RAZIE ÎN MAMAIA: MEDIC care a consumat cannabis, surprins la volanul unui bolid de lux!

RAZIE ÎN MAMAIA: MEDIC care a consumat cannabis, surprins la volanul unui bolid de lux!

Replica API 17 iunie 2019 | 00:10 974

Șoferul care a fost depistat, sâmbătă după-amiază, în cadrul unei acțiuni a Poliției Rutiere Constanța în stațiunea Mamaia, că ar fi consumat cannabis, după care s-a urcat la volan, este din București și este de profesie medic, potrivit unor surse.

Polițiștii rutieriști au început acțiunile de control în trafic pentru depistarea șoferilor care se urcă la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. De un real ajutor le sunt aparatele DrugTest, primite de la Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba despre patru dispozitive care pot depista, în aproximativ cinci minute, prin testarea salivei șoferilor, dacă aceștia au consumat droguri și ce tip de substanțe!

Sâmbătă, 15 iunie a.c., polițiștii rutieriști au scos în stradă dispozitivele, realizând controale atât în cursul după-amiezii, cât și în cursul nopții, în stațiunea Mamaia, în zona cluburilor. Cu ocazia controlului în trafic, au fost depistați doi tineri, unul care ar fi consumat cannabis – potrivit rezultatului pozitiv al DrugTest-ului, iar altul care consumase alcool și i-a fost suspendat permisul.

Potrivit unor surse, bărbatul din București surprins la volan după ce a consumat droguri este medic. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Constanța, pentru prelevarea de probe de sânge, urmând să fie subiectul unui dosar penal.

Citește și: RAZIE ÎN MAMAIA pentru depistarea ȘOFERILOR DROGAȚI! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca medic ,care a invatat un tren de carte foloseste marijuana ,inseamna ca este super benefic pentru sanatate ,farmaciile o sa dea faliment!!! tigarea tutunul este mai nociv!
5
0
Legile romanesti denota prostie si anacronism crancen in deplin acord cu mentalitatea de bruta tampa a majoritatii populatiei! Dovada ca anumite categorii de droguri sunt inofensive sau chiar benefice o reprezinta exact cazul de fata - Oare nici doctorul nu stie ce efecte si repercursiuni are canabisul ? Si totusi politistii procurorii si judecatorii insista sa-l interzica si chiar fac presiuni asupra parlamentarilor sa nu il legalizeze! De ce? Prostie rautate sau interes? Cate un pic din toate! Rusine!
4
0
Sugacilor numai zguduit trebuue impuscsti in cap drogalaii astia
0
2
Ce le mai place shaorma!
1
1
Drogul meu preferat este sperma , respective slobozul inclusive ciocanul , alea cu bile mai exact ...fratii mei cunosc
2
2
Se merita sa fii bugetar, se plateste bine sa fii doctor. Masina scumpa si droguri in acelasi timp.
2
1
Proasta pula a fost la curu ma-tii .Sinucide-te prostule!
5
1
cand te barbieresti???daca ma opreai pe mine ,te trimiteam sa te barbieresti..ce tinuta jegoasa de militian...din acest motiv ,gradul de respect pentru tov.militiei este fff scazut..
10
12
Drogati in mamaia ? Nu cree..eed
17
0
Sa ai bani sa i intorci cu lopata si tu sa te droghezi....asta da idiotenie crunta
16
1
Punctul de vedere oficial al ministerului sanatatii: daca este medic si a ramas sa profeseze in Romania, clar ca este idiot! La ce te poti astepta de la o asa persoana. Semnat sorina pintea viteazu'
7
1
In instanta se va demonstra ca-l durea o masea si a luat un calmant. Ca doar nu era sa-si trateze sau o scoata de unul singur...
13
0
retardat esti tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce treaba are un popor daca uscaturile din el, mai bine zis nationalitatile conlocuitoare fac tot ce pot pt a incalca legea???
9
2
O fi unu din aia 3000 de doctori falsi despre care vorbea avocatul medicului estetician fals din italia.
10
2
Astia cu bani multi...facuti din hotii pe spinarea oamenilor cinstiti mai lasati aroganta ca legile trb respectate.Sau poate credeti ca legile sunt doar pentu oameni cinstiti
14
2
A consumat un medicament , sa va trag la muie popor de hoti care luati spagi de la marile companii farmaceutice.
8
14
Ayman nu mai lua apararea la toti arabitoii care au facut facultatea pe bani si acum se dau mari doctori niste nuli cu diploma
23
1
Tipul este medic dentist f renumit in bucuresti si are cabinetul sau, nu va mai agitati atata cu "sa le marim salariile" si alte prostii. Pana la urma nu a consumat cocaina, a fumat si el putin.
14
23
sa le mai marim salariile si spagile ca sa aiba bani de mertzane si droguri cand un inginer castiga putin peste medie si invata la fel de mult ca un doctor. Asta ca tot a batut darabana presa cu invatatul lor. Parca numai eiinvata. Si uite unde s a ajuns de prea mult bine. Cum sa ne lasam sanatatea unor tineri frunosi si liberi care in timpul liber sunt copti.
22
3
muystul asta era ieri pe A2 a trecut glont pe langa mine. eram pe cruise control la 131 "superstitie"
9
4
sa vedeti voi de acuma in colo ce o a explodeze piata de doritori de marihuana ,mai bine taceati dein gura nu-mai spuneati ca este medic
10
3
daca medic ,care a invatat un tren de carte foloseste marijuana ,inseamna ca este super benefic pentru sanatate ,farmaciile o sa dea faliment!!!
27
0
mancaleai pula la astia care au bani si merg prin mamaia si nu sta ca tine pe 15 mil de avansat numai vrei si tu sa avansezi sa mergi cu baietii prin mamaia stai si scrie cu bugetarii astia comenturi futuva rasa in gura de prosti
7
38
de bucuresti!
13
5
Asa e cand esti un bulangiu care a dat de bani, tragi pe nas si te spargi in basini, pe mine daca ma opreste politia si ma intreaba ce am consumat le spun rosii cu branza si ma dau afara din statiune... nu ca mi-ar parea rau, oricum numai cocalari si dastia de se ard in bostan...
34
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367