REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

RAZIE ÎN MAMAIA pentru depistarea ȘOFERILOR DROGAȚI! VIDEO

RAZIE ÎN MAMAIA pentru depistarea ȘOFERILOR DROGAȚI! VIDEO

Replica API 17 iunie 2019 | 00:31 946

O amplă acțiune pentru depistarea șoferilor aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise s-a desfășurat, sâmbătă după-amiază, în stațiunea Mamaia. Polițiștii au pus în folosință patru aparate DrugTest, trimise către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, de la Ministerul Afacerilor Interne. Încă din prima zi, polițiștii au depistat un tânăr șofer în cazul căruia aparatul DrugTest a arătat că ar fi consumat cannabis.

Numărul accidentelor rutiere – dintre care multe mortale! – care au loc pe fondul consumului de droguri este în creștere. Iar cum în timpul verii crește numărul șoferilor care iau drumul spre litoral, fie și pentru un sejur de un week-end, dar și numărul celor care „uită” de legislația rutieră, de faptul că pun în pericol viața lor cât și a celorlalți participanți la trafic în momentul în care se urcă la volan sub influența substanțelor interzise, ministrul Carmen Dan a anunțat, în urmă cu puțin timp, în timpul unei deplasări la malul mării, că IPJ Constanța urma să primească mai multe aparate DrugTest, pentru testarea șoferilor, pe drumurile de pe litoralul românesc.

Aparatele au sosit. Este vorba despre patru dispozitive care au fost date spre folosință polițiștilor de la Serviciul Poliției Rutiere, cu ajutorul cărora pot fi depistați șoferii care au consumat diverse tipuri de droguri. Iar sâmbătă, 15 iunie a.c., aparatele au fost „scoase în stradă”. Mai precis, polițiștii rutieriști au efectuat o razie, în stațiunea Mamaia, în zona Summerland.

Încă din prima zi, polițiștii au depistat un tânăr care consumase cannabis, potrivit rezultatului indicat de DrugTest. „Aparatul a arătat o valoare pozitivă la consumul de canabis... urmează să ne deplasăm la spital, să îi fie recoltate probe de sânge pentru stabilirea substanțelor din sânge”, a afirmat polițistul aflat pe teren.

Testele respective vor fi folosite pe toată perioada verii, pe tot litoralul românesc.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ma-ta e curva si tac-tu comunist, fa-te politist!
2
1
Imi fac treaba frumos sunt un sifon si vand in continuare cu sagetile mele din CET fraiericilor. Semnat roby americanu
2
0
La testele militienilor ies doar drogurile clasice.... etnobotanicele nu ies la testele lor.... asa ca drogatii nu vor pati nimica.
3
0
Buna ma numesc faruk si nu veti fi surprinsi cand ma veti opri si gasiti un vibrator de calitate superioara care imi impinge panza freatica eu alaturi de nas marcela suntem mereu aproape
12
0
carbune,arsen,druga,gogu,sedan,vand droguri in cta.politiaaaa sa verifice la sangeeee si p tomis,
13
0
... Urat mai arata ! Pe vremuri , politistii de la Circulatie erau elita ! Toti inalti, barbati solizi unul si unul ! Acum, ba vezi unul cocosat , ba altul cu barba de popa , ba altul miop , sau altii mignoni sub 1.70 m ! Ca de purtat uniforma regulamentar sau cascheta pe cap ... nu mai vezi ! Pacat !...
7
16
la rutiera sunt cei mai drogati si betivi si spagari Filip cu druga vand droguri
13
9
Papacostea Alexandru umbla drogat rupt cu un Passat negru CT 72 DMG
10
2
la Puerta Blanca for ever...
7
0
Da pe cei de la rutiera ,brigada tanara cine ii testeaza ca prin cluburi rup normele in doua . Actiunea e bine venita dar nu ar strica si o verificare in propria curte ca o sa aveti surprize mari la ce e posibil sa gasiti .
15
7
Felicitari, La cat mai multe actiuni de genul acesta ca ne omoara derbedeii in trafic
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367