REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

RAZIE ÎN MAMAIA. Zeci de maşini parcate pe iarbă! Şoferii, AMENDAŢI!

RAZIE ÎN MAMAIA. Zeci de maşini parcate pe iarbă! Şoferii, AMENDAŢI!

Replica API 7 august 2018 | 00:00 318

Turiştii au venit în număr mare pe litoral şi asta s-a observat atât în traficul rutier, cât şi... pe iarbă! Zona de la intrarea în Satul de Vacanță, în dreptul pasarelei Iaht a fost complet igienizată, printr-o amplă acțiune organizată duminică, 5 august a.c., de Primăria Municipiului Constanța.

Angajații Serviciului Igienă Publică și ai societății de salubrizare au acționat pentru colectarea deșeurilor aruncate neglijent prin iarbă, iar polițiștii locali au identificat autoturismele parcate ilegal pe spațiul verde și i-au sancționat pe șoferii care nu respectă legea.

Pe tot parcursul zilei s-au făcut verificări în toată stațiunea Mamaia și au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 53 de mii de lei.

"Facem încă o dată apel către turiști, către constănțeni, dar și către agenții economici care își desfășoară activitatea în zona Satul de Vacanță să păstreze curățenia și să nu parcheze mașinile pe spațiul verde. Cei care doresc să sesizeze comportamentele inadecvate în spațiul public o pot face la numărul de whatsapp 0799.606.142 sau pe aplicația Sesizări Constanța", au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnul fagabau sa faca parcari mai intai si apoi sa amendeze, se aude?
6
2
Ce bine arata blonda in uniforma !
2
1
Puneti-l pe Mazarel sa faca parcari, vreti ca turistii sa va bage bani in buzunare dar acestia sa vina pe jos.
2
1
Pe spatiul verde cuprins intre IDU si vila Mazare tuciurii cu masini de GJ,AG,GL, BR, veniti la mare la Mamaia, dorm noaptea cu zecile pe iarba si prin boscheti..ba unii mai avuti au montat si corturi !! Au transformat malul lacului intr-un wc public !! Nimeni nu vede..nimeni nu aude !
5
1
Ati facut parcari si ei au refuzat sa parcheze legal. Unde ati vrea sa parcheze?
9
3
Si in Constanta este lafel.Exemplu este str Renasterii ,unde automobilistii sunt in stare sa se urce pe case, injura cu copii in brate, cind se blocheaza reciproc si este totul un praf, zgomot, gaze si gunoaie.Si totul se intimpla ca musterii sa ajunga cu aprobarea politistilor la Etex adica la mafiotul de Baiazid Memis cu clanul,desi exista semne de circulatie cu interzis de a se intra pe aceasta straduta, ce nu are capacitatea de a gazdui atitea masini.Autoritati ,frumos nu ?
8
1
Toti boschetari se dau turisti , au muncit ca sclavi in ue si vin acasa cu o suta e de cheltuiala .
6
1
am vazut siringi si preservative in iarba si pet-uri de bere la 2 litri la greu , mama lor de moldoveni din Buzau sa-i fut in gura
5
5
De ce doar zona satul de vacanta??? In toata statiunea mamaia sunt parcati pe spatii verzi
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369