REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

RAZII: AVALANȘĂ de ȘOFERI BEȚI și FĂRĂ PERMIS, la Constanța!

RAZII: AVALANȘĂ de ȘOFERI BEȚI și FĂRĂ PERMIS, la Constanța!

Replica API 5 noiembrie 2018 | 00:21 632

Au fost razii în traficul rutier din județul Constanța! Oamenii legii au tras pe dreapta participanții la trafic, iar mulți dintre șoferi au rămas pietoni. Și asta nu e tot, întrucât s-au ales și cu dosare penale. Menționăm că au predominat cei aflați sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere suspendat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, care, la data de 3 noiembrie a.c., a condus un autoturism, pe raza localității Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La aceeași dată, oamenii legii au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Adamclisi, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Lalelelor, din localitatea Băneasa, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Și polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localități 23 August, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Verde, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Apoi, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Regina Elisabeta, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Și asta nu e tot. Ulterior, la data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii, din localitate, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Ajungem și la Secția 9 Rurală Topraisar, unde polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Comana, județul Constanța, care a condus un autoturism, în localitatea Amzacea, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a refuzat să fie transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge unde. La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Costinești, din localitatea Tuzla, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La aceeași dată, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul I. C. Brătianu, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, care a condus un autoturism, în localitatea 2 Mai, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai periculoasa e o femeie treaza fresh la volan
0
0
Cuibu lor e la palatu copiilor, faceti razie si pe acolo dupa 12 noaptea sa ii vedeti cum merg cu 150 km la ora pana la semaforul de la mc
0
0
carnetul retras definitiv
0
0
Felicitari politiei rutiere!
2
0
I-au gasit pentru ca i-au cautat. Ca in rest, astia asa umbla prin Constanta de vineri si pana luni. Trebuie doar sa se uite cineva dupa ei.
4
1
Drogati in ct multi aia de la palat titi sunt drogati dar ei sunt copii lui pulea de la tribunal au cale libera de la politie
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218