REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Razii! Doamenele şi domnişoarele, „amendate” în trafic!

Razii! Doamenele şi domnişoarele, „amendate” în trafic!

Replica API 2 martie 2017 | 08:28 210

Acţiune a poliţiştilor la Constanţa

Acţiune a poliţiştilor la Constanţa

„Razii” în Constanţa! Poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa, dar şi cei din cadrul Poliţiei Locale, au luat la „puricat” mai multe zone din urbea de la malul mării. Şi chiar dacă imaginea părea a fi una desprinsă din vreo amplă acţiune, de fapt, totul a avut rolul de a aduce zâmbetul pe buze atât doamnelor cât şi domnişoarelor cu ocazia sosirii primăverii.

„Cu ocazia zilei de 1 martie, colegii mei, cei din cadrul Serviciului Rutier şi cei din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au dorit să aducă un zâmbet pe chipul femeilor, oferindu-le o floare şi urându-le o primăvară în siguranţă”, a declarat, pentru „Replica”, Alexandra Creţu, din cadrul IPJ Constanţa. Prezenţi la acţiune au fost şi poliţiştii locali, în mai multe zone, între care şi Tomis III. Mai multe autovehicule au fost trase pe dreapta, şoferiţele, unele puţin speriate la început, arătându-se încântate de iniţiativa oamenilor legii. Totodată, flori au primit şi doamnele şi domnişoarele care nu se aflau la volan, dar au avut drum în Piaţa din Tomis 3.

„Am o părere foarte bună. Chiar mi-au adus un zâmbet. Nu m-am speriat deloc. Chiar îmi face plăcere, îmi place uniforma lor şi se vede bine, aici, în stradă. Foarte frumos gestul lor”, a spus o femeie care a fost oprită şi căreia i s-a urat o primăvară minunată. Precizăm că poliţiştii din cadrul IPJ au împărţit peste 100 de lalele, la fel şi cei de la Poliţia Locală, alături de felicitări.

Liliana CHIRU

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=S_-KkaKTFDQ&feature=youtu.be

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218