REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

RAZII efectuate de poliţiştii constănțeni. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale

RAZII efectuate de poliţiştii constănțeni. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale

Replica API 12 august 2019 | 01:57 396

Poliţiştii acţionează zilnic pe drumurile publice din județul Constanța pentru descurajarea şoferilor pentru care a devenit un obicei să încalce normele rutiere.

Și, de fiecare dată, au depistat în trafic conducători auto care nu aveau dreptul de a se urca la volan, din varii motive: ori că au consumat alcool, ori nu dețineau permis de conducere sau aveau dreptul de a conduce suspendat. Sâmbătă, 10 august, mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale.

Sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orei 02.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 24 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism, pe Șoseaua Constanței din Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Tot sâmbătă, în jurul orei 08.35, poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Tineretului din Costinești, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătotul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 18.30, poliţişti din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au depistat un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un moped, pe strada Recoltei din oraș, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La data de 11 august a.c., în jurul orei 02.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat o femeie, de 33 de ani, din orașul Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, dinspre Năvodari către Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La data de 11 august a.c., în jurul orei 03.41, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La data de 11 august a.c., în jurul orei 06.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Lahovari din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătotul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa da, sa se faca razii periodice
1
0
ba politia mangalia,pe aia care parcheaza in dreptul semnului parcare interzisa intrare lidl,nu.i vedeti?o platforma ridicat masini,o masina cu macara,un microbuz galben,blocheaza vizibilitatea tot timpul!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218