REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

RAZII în Constanța! Microbuzele de transport persoane, controlate la sânge! Video

RAZII în Constanța! Microbuzele de transport persoane, controlate la sânge! Video

Replica API 4 martie 2016 | 12:50 252

Razii pe drumurile din Constanța! Oamenii legii au tras pe dreapta microbuzele și vehiculele care transportau marfă, fiind vorba de o acțiune pe linia respectării prevederilor normelor legale în domeniul transportului de marfă și persoane. Oamenii legii au aplicat mai multe sancțiuni.

Faptul că microbuzele de transport persoane nu prea sunt în pas cu legea deja nu mai este o noutate. Constănțenii s-au plâns, și continuă să o facă, fiind nemulțumiți cu privire la condițiile de transport, în sensul că sunt înghesuiți, că șoferii rulează cu viteză, se angajează în depășiri periculoase, vorbesc la telefon sau numără banii la volan. De asemenea, au fost cazuri în care s-au depistat probleme cu actele, în sensul că asigurarea era expirată sau chiar și inspecția tehnică și periodică. Astfel, la data de 4 martie anul curent, s-a derulat o acțiune la nivelul județului Constanța, pe linia respectării prevederilor normelor legale în domeniul transportului de marfă și persoane. Unul dintre echipajele rutiere au acționat pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din Constanța, spre Valu lui Traian. Spre exemplu, șoferul unei autoutilitare a fost sancționat contravențional pentru nepurtarea centurii de siguranță, iar șoferii mai multor microbuze de transport persoane pentru depășirea numărului legal de pasageri. În jurul orei 10.00, un alt vehicul de transport persoane, care venea dinspre Valu lui Traian, a fost tras pe dreapta de către oamenii legii și au existat suspiciuni cu privire la faptul că asigurarea vehiculului ar fi expirată, după cum arăta documentul prezentat de șofer. Însă, polițiștii au verificat prin stație și au aflat că aceasta este în termen, fiind valabilă până în toamna anului 2016. Oamenii legii l-au atenționat că este necesar să poarte documentul valabil la el. Precizăm că acțiunea va continua.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614