REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° ConstanÈ›a Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° ConstanÈ›a MarÈ›i, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

RAZII în localurile din Constanţa. Se fumează şi e muzica la volum mare?!

RAZII în localurile din Constanţa. Se fumează şi e muzica la volum mare?!

Replica API 15 ianuarie 2018 | 00:23 526

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu lucrători din cadrul Secției 3 Poliție și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Constanța, în data de 12.01.2018, în intervalul orar 22:00 – 06:00, au acționat pe raza municipiului Constanța, în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, consumului produselor din tutun în spațiile publice închise tip bar sau restaurant, precum și pentru respectarea orarului de funcționare, aprobat prin autorizația de funcționare emisă de autoritatea publică locală.

În urma verificărilor efectuate s-au constatat următoarele:

- a fost încheiată o notă de constatare și aplicate un număr de patru sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 349 / 2002, modificată cu Legea nr. 15 / 2016 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului de tutun;

- au fost efectuate un număr de patru verificări sonometrice în scopul stabilirii gradului de disconfort fonic al populației, generat de activitatea unităților economice,.

Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale, condusă de Tudorel Dogaru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai La Lautari daca va tine ! Ha ha ha !
2
0
Pe toti antisifonarii care comentato p aici! Sa muriti toti de cancer la plamani, tutunarii dracului... sau rraficantii dracului de tigari!!!
3
1
Este o lege proasta nu este potrivita pt romania tara latina
1
3
Oare cand societatea noastra o sa inteleaga ca fumatul e un obicei primitiv.. stigmatizat in toate societatile moderne... cand oare nu o sa mai fim atat de inversunati sa ducem batalii fara miza.. batalia PRO-fumat este o batalie fara miza..acest obicei o sa scada din ce in ce mai mult, pt ca din ce in ce mai mult societatea va intelege ca e o prostie.. nu e nimic 'kul'..
4
1
In Mangalia la canapele si aproape de sens,la GIL POLITIA LOCALA FUMEAZA CU CLIENTII!!!!!!!!!!!!!!!
6
0
Tara de sifoane ...
4
12
Poate se fumeaza pe terase in niciun caz in interior. Tara de sifoane
4
12
La Peninsula, care e a lui Cin Cin, se fumeaza la liber, ca patronul Bebi e Smeker. Protectie totala.
7
7
La etiquette si la peninsula ai voie sa fumezi cap de nuca... ai iesit si tu o data din casa comunist basit si gata faci talente pe replica
3
8
eu fumez in halimentara , e sii..
1
9
Am mai bagat o tigara la Arena si-am plecat, dar stiu gaborii si nu miorlaie nimeni
9
4
Cine nu fumeaza stie unde sa mearga sa ia masa. Numai sifoane p-aici! Un articol marca replica ...
9
11
da ....sunt la liquid si ma afumat astia ....veniti domne in control pe buneee sunt sufocat de abea respir alooo politiaaa cernavodaaa dormitiiii?
5
6
Asa cevaaaa...ba bine ca a ajuns Dogaru acolo ca sa se remarce si gardieni publici cu ceva...
3
2
In Cernavoda la toate 3 localurile Liquid se fumeaza inauntru!
13
8
Esti o lege aiurea kos psd
3
4
Cei de la sectia 3 politie ar trebui sa mai anunte anumite societati ca vor fi controlate .....unde se fumeaza in draci si muzica de sare omul din pat....Alti sunt amendati de ia dracu pe cand alti stau bine merci....lege e pentru toata lumea...Atentie dl Dogaru la sectia 3...
8
0
IN CERNAVODA LA LIQUID CAFE SE FUMEAZA .....NIMENI NU IA MASURI CI SPAGA CONTROALE NU SE FAC DECIT UNDE NU SE DA SPAGA ...LUATI DOMNE MASURI ,,,,,,SPAGARILOR MAFIOTILOR FACETI CONTROL SI LA LIQUID CA SALARIU LUATI DIN BUGET,,,,,,,,,,,,,
17
7
Faceti-l vedeta si pe Dogaru !
10
0
La Disco Max din Costinesti Aleea Litoral se fumeaza la greu.
7
7
la etiquette se fumeaza in draci
15
5
la La Scoica de ex, se fumeaza continuu, sediul Mamaia, langa Facultatea Ovidius...vis a vis...
16
7
Cat timp este pus politic seful politiei locale face jocul persoanei care la pus in functie,chiar abuzind angajati din subordine,politicul a ingropat M A I
21
2
Poate se gandesc sa faca un obicei ,,,de bun augur,,,sa schimbe legea politiei locale si sa profesionalizeze prin numirea la conducere a politiilor localae oameni din M A I care sa organizeze lucrurile si oameni.
20
1
La madame margo , la jegu ala de ALEX care face frauda , acolo sa faca razie
26
7
Bravo,a inceput sa se miste lucrurile.Inseamna ca pestele de la cap se ......Sefi politiilor trebuiesc sa invete sa fie politisti iar dupa aceea sa organizeze in asa fel politistul din teren sa-si faca datoria.
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218