REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

RAZII în traficul din Constanţa pentru verificarea măsurilor impuse de Ordonanţa Militară. VIDEO

RAZII în traficul din Constanţa pentru verificarea măsurilor impuse de Ordonanţa Militară. VIDEO

Replica API 25 martie 2020 | 14:11 6008

Poliţiştii rutieri au efectuat o razie în municipiul Constanţa pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţa Militară nr.3 din 24.03.2020.

Oamenii legii au acţionat şi în urmă cu două seri pentru a verifica respectarea măsurilor impuse prin Ordonanţa Militară numărul 2 din 21 martie 2020.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretin si trepanat esti tu! Cum poti sa etichetezi un popor intreg cu epitete si adjective care ti se potrivesc manusa?
2
0
In primul rand, "bai" sa-i spui lu tac-tu! In al doilea rad, Aurolacule, eu vb ca mi se rupa pula de jandarmi si nu le arat nimic pana nu vine Politia. In ordinantele pulii scrie clar ca jandarmeria si armata ajuta la efectuarea verificarii de catre politie a documentelor, ai inteles hoit cu ceafa lata? jandarmeii si armata ajuta, in caz ca cetateanul ingradit ilegal de ordonantele pulii in drepturile sale fundamentale garantate de Contitutie, face pe nebunul la politist. Nu te mai repezi ca Ieremia, hoitule!
5
0
Trepanatilor, medicii, politistii, jandarmii si militarii sunt cei care astazi, prin contactul permanent care il au cu coronavirusii veniti inapoi de peste mari si tari isi risca viata. Ei isi risca zi de zi viata ca voi sa stati ascumsi in casa sa ii injurati. Natie de cretini! Daca ei nu mai sunt in stare sa si faca treaba, va fi haos si nenorocire fara margini pt tarisoara asta!!!
3
11
Bai mafiotule de tastatura, eu zic sa iesi afara si sa te dai la jandarm cand iti cere documentele, sa vad ai tupeu?
2
9
cata vreme sun cu masina pe drumurile publice ce cauta jandarmeria sa imi verifice documentele care dovedesc ce caut eu pe drumul public??? asta este treaba politiei rutiere!!! punct, restul e can-can ilegal cu ordonanta aia a pulii zisa militara nr.3. Saraca de ea Constantitutia, cum este ea calcata in picioare!
11
2
cu nemiluita.astept tava cu cotlete la usa.munca si-asa bugetarilor nu le place deci e mana cereasca situatia asta.
4
3
va mai las 2 saptamani....va iese smecheria pe nas,de la foame...
5
0
Daca lucrez la negru? In loc de adeverinta ul aduc pe Cabral?
8
2
Apusul libertatii in plina demonocratie
10
16
La viteza mare nu mai este timp de popa,priveghi,slujba,si nici igienic.Eu mi-am autorizat incinerator!Tarif normal integral,tarif redus doar parpelit!
5
3
Prietene, peste o luna singura economie care va merge de rupe va fi aia de la morga si cimitir. Ai o populatie saraca, tiganizata, rupta in gura de vicii si boli, imbatranita. Astia deja ar trebui sa poarte tricouri cu expresia Victim si tu te gandesti ca o sa ramai fara bani de paine. Iesi tu la munca si investeste. Eu stau in casa si ne vedem mai pe toamna. Am economisit suficient in toti anii trecuti.
19
4
Este interzisa adunarea in grupuri mai mari de trei persoane! Dar de ce politistii de la locala din navodari merg cate patru in masina!? Cum zic moldovenii.. di ce? iei is imuni la corona?
25
5
jegurile de tigani si cocalari snt disperati.s.au inchis pariurile,hu mai potsafure noapteA in voie si sa se frece dintr.o parte in alta.Sper sa mai racoreasca cu citeva zeci de mii tiganimea covidul!
29
4
cristi, tu esti ma?
8
9
panicati-va acum cat mai puteti fiindca dupa COVID o sa ne ia dracul pe toti! Daca voi credeti ca asa se rezolva o treaba de genul acesta, oprind tara si stand acasa ca prostii, va inselati amarnici! O sa regretati profund ''dorinta'' asta de a sta acasa!!!
30
19
Esti atat de idiot ca nici nu merita sa ti-o mai spun si eu
30
10
Primul comment. Doamne fereste ..cati retardati printre noi. Cum naiba au bani sa isi plateasca netul. Ma gandesc ca poate e tata ..e colegul cuiva ..e prietenul cuiva. Da-tinfoc prietene ca esti degeaba.
28
10
Iti bubuie poate vrei sa spui . Mars javra de te ascunde .
28
9
De ordonanta de cacat a lui klasugel cap de vitel muia de cacat.A mai scos un bulangiu armata in strada si sa racit cu vre o cateva sute de gloante calibru 7,62.
14
54

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102