REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

RAZII în traficul rutier din Mamaia

RAZII în traficul rutier din Mamaia

Replica API 2 mai 2018 | 02:36 440

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat, la data de 1 mai a.c., activități pe linia prevenirii și combaterii conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, în zona stațiunii Mamaia. Polițiștii rutieri au testat conducătorii auto atât cu aparatul etilotest, cât și cu testele antidrog. Menţionăm că nu a fost depistat nici un conducător auto aflat sub influenţa substanţelor interzise.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FACETI CEVA SI CU DONATORII DE ORGANE CARE ISI TUREAZA LA MAXIMM MOTOARELE PE BULEVARDELE DIN CONSTANTA. IN AFARA DE SELECTIA NATURALA CAND MAI INTRA CATE UNUL IN POM SAU IN COPAC SI CRAPA, ALTA SOLUTIE SA SCAPAM DE MUECICLISTII DONATORI DE ORGANE NU EXISTA??? POLITIA CE FACE??
3
0
dai spaga si gata
1
1
Pe mine m-au intrebat daca am consumat ceva, si de unde vin la ora 3 dimineata. Le-am spus ca vin din Mangalia, dar eram cu masina pe sensul spre Mangalia. Tablagiul mi-a multumit ca nu am consumat nimic - fara sa fac niciun test - si asta a fost. Va dati seama cum intra drogurile in tara, daca asa se fac controalele.
4
1
Pe DN 3 de ani de zile un camionagiu parcheaza tirul fara ca sa fie deranjat de catre politiea rutiera . Este normal asa ceva ? Din cate stiu camioanele nu au voie sa parcheze pe carosabil dar vad ca politia rutiera doarme . Pe aceasta calea sper ca politia sa se sesizeze . Numarul de inmatriculare CT-10-BWE .
6
0
Pe.bune ...Nimeni dar drogatii unde sunt ?probabil fac parte din statul paralel de aia nu au gasit pe nimeni.Politia face exact ca si in cazul taximetristilor.. suna anunta controleaza o zi si gata totul e bine . Vai de fagade-legile si de orasul nostru . Imi este scarba de voi
3
3
vine lumea sa se distreze si hopa si militia sa mai ia o spaga mica
6
6
Cand betivanii si drogangiii erau de mult in patut ? Aveti grija sa nu folositi fluierele , ca le tulburati somnicul ! Noaptea , conduc aia rupti de droguri .... si voi faceti actiunea antidrog la micul dejun !
6
2
Si toti pleaca noaptea drogati sau bauti din cluburile din Nord Mamaia !...Normal daca "actiunea" dupa cum se vede din foto a fost organizata pe timp de zi ! Sa nu cumva sa deranjeze pe smecheri ! Slaba calificarea politailor de la Rutiera ... care au mai ramas , dupa Marea Pensionare de anul trecut ! La ditamai Actiunea "de prevenire" pe tot Litoralul a fost depistat doar un betiv la Eforie si ala pt. ca mergea fara anvelope la BMW si a atras atentia ! Frumoase rezultate ! Tineti-o tot asa si la vara ! Pff...
9
2
Surprize aveati si in Statiunea Costinesti ! Primul era seful de post Racaru ! urmat de primarul Cristea Traian ,interlopii fratii Balan Virgil si Alexandru si Batariga Tudorel , betivi de meserie care conduc pe drumurile publice fara sa le pese de lege.
5
1
Turnatori,sifonari,paraciosi,lasati ba lumea sa se simte bine!
5
7
Pe cand razie si radar in Lumina,strada Morii ? Aveti toate sansele sa va credeti la Surprize-Surprize !
11
5
La mai multe!
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614