REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Razii la sfârșit de săptămână: șoferi băuți și fără permise de conducere

Razii la sfârșit de săptămână: șoferi băuți și fără permise de conducere

Replica API 8 mai 2018 | 00:00 335

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, la data de 6 mai a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Constanței, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianiu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Și polițiștii din cadrul Postului de poliție Târgușor au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Târgușor, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoanele în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Adamclisi, din municipiul Constanța, având permisul de conducere suspendat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Costinești, care a condus un autoturism, pe strada Gării din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. A doua zi, la data de 7 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comana au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din oraș Negru Vodă, care a condus un autoturism, pe raza localității Comana, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acum in militie,numai boschetarii au prioritate...sa-i stimam,iubim....si mai ales sa-i respectam...doar sunt oamenii legii...
1
1
Nu se mai organizeaza apelul de dimineata? Cum i se permite acestui tablagiu din poza, sa intre in post nebarbierit, precum un boschetar?!
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367