REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

‘RAZII’ pe Ferdinand şi la ieşire din Ovidiu

‘RAZII’ pe Ferdinand şi la ieşire din Ovidiu

Replica API 14 decembrie 2017 | 00:05 292

Nu există zi fără ca oamenii legii să nu depisteze vreun şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără permis de conducere. Şi, cum perioada sărbătorilor de iarnă înseamnă şi petreceri stropite cu alcool din belşug, există posibilitatea ca numărul conducătorilor auto din această categorie să fie mult mai mare. Astfel, poliţiştii au ieşit în stradă, iar miercuri, 13 decembrie, au acţionat pe bulevardul Ferdinand şi la ieşire din Ovidiu.

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu lucrători din cadrul Biroului Rutier Constanța și Serviciului Rutier, la data de 13 decembrie a.c., au desfășurat activități informativ-preventive în cadrul campaniei ”Cedează volanul când bei”. Campania a fost inițiată de Inspectoratul General al Poliției Române în colaborare cu Asociația ”Berarii României”.

Activitățile s-au desfășurat în zona intersecției bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazu, precum și în zona sensului giratoriu de la ieșirea din localitatea Ovidiu, către localitatea Lumina. Polițiștii constănțeni au oferit sfaturi și recomandări conducătorilor auto, prezentând implicațiile legale care pot fi generate de conducerea autoturismelor sub influența alcoolului.

Totodată, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfăşurat activităţi informativ-preventive, conform programelor, proiectelor şi campaniilor de prevenire a criminalităţii implementate atât la nivel naţional cât şi local. Astfel, au fost derulate activităţi de prevenire a tâlhăriilor, în cadrul campaniei „Hoţii sunt creativi, fii preventiv!”, pe raza secţei 3 Poliție Constanța. Poliţiştii au distribuit materiale informative cu sfaturi de prevenire a victimizării cetăţenilor, acordând atenţie deosebită persoanelor de vârsta a treia, care pot deveni victime ale infractorilor, din cauza comportamentului şi a neglijenţei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VITEZA IN MAMAIA , DOAR CE A FOST OMORAT UN OM PE MARCAJ PIETONAL .
1
1
Ar fi foarte bine ca alcoolul la volan sa fie motiv de suspendare pe viata a dreptului de a mai conduce. Vrei sa te sinucizi,arunca-te dracului de pe bloc,taie-ti venele ,gaseste ceva,dar sa o faci fara sa poti ucide pe altii care sunt nevinovati! Cine bea si se urca la volan este demn de tot dispretul,de toata scarba,este cea mai imputita fiinta,adica la fel ca un interlop criminal,traficant de persoane sau droguri,o scursura imputita.
2
1
Tu ai un semi-retard, cum sa spui asa ceva? Adica tu ai fost acum ceva gen "hai ma ca vreau sa ma imbat si sa mor in mamaia"
3
3
Si aia care nu beau bere la volan, patesc ceva? Ar trebui si Asociatia celor care beau whiskey. Bai, cand mariti viteza in Mamaia? Sau sefii vostri au vile acolo si le trebuie liniste?
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218