REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

RAZII pe şosele. Beţi şi fără permis pe drumurile constănţene

RAZII pe şosele. Beţi şi fără permis pe drumurile constănţene

Replica API 15 iulie 2019 | 01:06 426

Poliţiştii constănţeni continuă să fie cu ochii pe conducătorii auto certaţi cu legea. Cu această ocazie, mai mulţi indivizi s-au ales cu dosare penale.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 12.00, poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța, în timp ce conducea un moped, pe strada Gării din Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 14.00, poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, în timp ce conducea un moped, pe strada Panselei din Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe strada Toamnei din Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 23.25, poliţişti din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, având suspendat permisul de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 23.35, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, în vârstă de 19 de ani, din localitatea Chirnogeni, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Constanței din localitatea Plopeni, fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 00.40, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Valea Dacilor, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe bulevardul Independenței din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 02.20, poliţişti din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din orașul Murfatlar, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Împărat Traian din localitatea Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 03.45, poliţişti din cadrul Biroului de Poliție Vama Vehce – 2 Mai au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Hagieni, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității 2 Mai, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se numesc cei din medgidia, nu? Si apropo cred ca cei prinsi fara permis nu aveau nici buletin. Ca medgidia e un oras de bronzati in care romanii sunt minoritari
1
0
omu e cu amanta si voi ii faceti poze ma panaramelor
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920