REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Răzvan Botezatu, supărat foc pe Bianca Drăguşanu după ce s-a măritat în secret: „Îmi vine să o omor cu mâna mea!”

Răzvan Botezatu, supărat foc pe Bianca Drăguşanu după ce s-a măritat în secret: „Îmi vine să o omor cu mâna mea!”

Replica API 6 august 2019 | 00:00 626

Decizia Biancăi Drăguşanu de a se căsători în secret cu Alex Bodi nu a fost deloc pe placul lui Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al blondei, care a dezvăluit că s-a supărat pentru că a aflat din presă că s-a căsătorit.

”Am rămas şocat şi m-am supărat că am aflat de la voi, colegii mei din presă, dar apoi am vorbit cu ea şi am felicitat-o După ce am certat-o că nu mi-a zis nimic, evident. Îmi vine sa o mănânc, să o omor cu mâna mea, aş fi dat orice să fiu lângă ea în asemenea momente…

Nu mă aşteptam la aşa un gest nebun din partea ei… dar prin câte am trecut alături de ea, nu mă mai miră nimic. Eu ştiam că e în divorţ Alex Bodi, dar dacă s-au căsătorit înseamnă că a divorţat şi a fost liber să îşi trăiasca iubirea alături de Bianca.

Mă bucur pentru ei. Şi aşa Bianca îşi mai doreşte un copil, aşa că nu m-ar mira să facă şi un al doilea. Ce pot să îi mai doresc? Casă de piatră”, a declarat Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au căsătorit duminică, 1 august. Blonda este la al doilea mariaj şi având o fiică, Sofia Natalia. ”Eu în ultimul an, aşa m-am simţit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru şi amândoi simţim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinţii noştri nu au ştiut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns şi amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum şi de la voi şi părinţii lui.

Prietenii noştri care ne-au ajutat să îndeplinim toate. A fost discutată de mai multă vreme… Suntem căsătoriţi. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant şi apoi mergem la sală”, a declarat Bianca Drăguşanu la emisiunea „Star la Mare Fitză”, de la Antena Stars, imediat după cununie.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu stiri despre nimeni
4
1
Ce va mai place analogia tarfelor,le ridicati la rang de vedete ca doar dau cu pizda in stanga dreapta si voi lingaii de servici va faceti datoria.Sa ne sugeti pula voi si aia care le ridica in slavi
4
1
cit de bobitoc sa fii sa iei de nevasta drogata asta din cluburi parasuta penala prin care au trecut echipe de fotbal
4
2
ce proasta este bianca, credea ca parintii ei n-or sa afle? ce gest urat, sa te casatoresti fara sa stie parintii.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218