REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Răzvan Burleanu: Alegerea lui Mutu nu a fost o decizie bazată doar pe fler

Răzvan Burleanu: Alegerea lui Mutu nu a fost o decizie bazată doar pe fler

Replica API 15 ianuarie 2020 | 00:00 516

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv, în cadrul căreia a fost validată propunerea Comisiei Tehnice ca Adrian Mutu să fie numit selecţioner al naţionalei de tineret, că alegerea fostului internaţional nu a fost o decizie bazată doar pe fler, dorindu-şi ca el să aibă aceleaşi performanţe ca şi predecesorul său, Mirel Rădoi.

"Cel mai important subiect este cel legat de validarea lui Adrian Mutu ca selecţioner al naţionalei de tineret. Antrenorul care trebuie să califice naţionala de tineret la următorul Campionat European din 2021 este Adrian Mutu. Directorul tehnic a venit în faţa membrilor comitetului executiv cu această propunere, el fiind varianta susţinută de comisia tehnică. Am avut o discuţie preliminară cu Adrian Mutu pentru a putea prezenta obiectivele, care este staff-ul pe care îl va avea şi toate condiţiile în care va colabora cu Federaţia Română de Fotbal. Astă-seară sau mâine urmează să mă văd din nou cu el pentru a agrea termenii contractului dintre el şi Federaţia Română de Fotbal", a afirmat Burleanu.

Potrivit lui, a fost foarte important "faptul că Adrian Mutu şi-a dorit foarte mult" acest post. "Toată ambiţia, personalitatea lui cred că au cântărit foarte mult", a adăugat preşedintele FRF.

"Ne dorim să avem aceleaşi rezultate ca şi cu Mirel Rădoi şi să fi fost la fel de inspiraţi. Mirel Rădoi era în aceeaşi situaţie ca şi Adrian Mutu şi a făcut-o foarte bine. Cred că ceea ce a mai contat a fost faptul că Adrian Mutu a lucrat ca director sportiv la loturile naţionale şi cunoştea foarte bine toate procedurile interne, filozofia pe care o avem la nivelul loturilor naţionale. Ne dorim să fi fost inspiraţi şi să ne calificăm din nou la un campionat european. Nu a fost o decizie bazată doar pe fler. Un antrenor nu îţi garantează performanţa, ne dorim să întâlnim antrenorul care îţi garantează performanţă şi atunci nu numai noi ne vom bate pe el ci şi toate echipele din Liga Campionilor", a declarat Burleanu.

Preşedintele FRF a precizat că federaţia va solicita LPF ca echipele care dau jucători la echipa naţională să dispute partidele din etapa premergătoare meciului cu Islanda mai devreme: "Luna martie este o perioadă foarte aglomerată, în sensul în care meciul cu Islanda este programat pe 26 martie, pe 24 se va pleca de la Bucureşti către Reykjavik, ceea ce înseamnă că toţi jucătorii vor fi doar în data de 23 martie la lot. Ca urmare a propunerii directorului tehnic şi a selecţionerului am înaintat către Liga Profesionistă de Fotbal propunerea de devansare a partidelor din acel weekend, mă refer la datele de 21 şi 22 martie. Etapa care se dispută în 21 şi 22 martie, echipele care dau jucători la echipa naţională să joace joi şi vineri".

Referitor la procesele pe care federaţia le are la TAS, Răzvan Burleanu a spus că CFR Cluj a primit marţi din partea tribunalului sportiv acceptul provizoriu de a transfera jucători.

"Este o suspendare a deciziei, nu este o decizie definitivă a TAS, procesul continuă. Este o măsură provizorie astfel încât TAS-ul a decis să deblocheze transferurile, dar asta nu înseamnă că decizia federaţiei a fost una greşită, astfel încât federaţia se va apăra să demonstreze că deciziile luate la nivelul comisiilor de licenţiere au fost corecte. Federaţia a câştigat astăzi la TAS împotriva FCSB în ceea ce priveşte împrumutul domnului Becali către clubul Astra şi am reuşit să demonstrăm că nu pot exista împrumuturi între cluburi în România", a mai spus Burleanu.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ma rog, flerul asta cati ani de antrenoriat are, ce cluburi mari a antrenat, ce rezultate valoroase a obtinut ca antrenor, ce experinta internationala are? Va spun eu ZERO, ZERO, ZERO!
3
0
Fler?cine este Fler?E Nea Fler de la etajul 12?Burleanu si flerul adica mai nimic ca nu prea se inteleg nici nu se cunosc habar n are ce e flerul mai ales ala diplomatic,mai ales ala cultural dar aici rasistul si ofticatul din el a iesit la iveala cand nu l a invitat pe Hagi unde trebuia!Nu stiu cum are curajul sa pronunte cuvantul "Fler"!Asta n are fler la nimic!
3
0
Flerul lui Burleanu, s-a numit Daum !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108