REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Răzvan Burleanu i-a propus funcția de selecționer lui Gheorghe Hagi

Răzvan Burleanu i-a propus funcția de selecționer lui Gheorghe Hagi

Replica API 25 noiembrie 2021 | 09:53 489

Gheorghe Hagi (56 de ani) a dezvăluit că Răzvan Burleanu (37 de ani) i-a propus funcția de selecționer, ofertă pe care a refuzat-o.

”Regele” a explicat de ce a luat o astfel de decizie și a spus și ce a discutat, în principiu, cu președintele Federației Române de Fotbal. Hagi a avut pe masă un contract în valoare de 500.000 de euro, plus un bonus uriaș pentru calificare.

Managerul tehnic de la Farul a evitat să nominalizeze cea mai potrivită persoană pentru a-i succeda în funcție lui Mirel Rădoi (40 de ani), dar a specificat că i-a transmis două lucruri șefului de la Casa Fotbalului.

”Eu să-i spun cum ar trebui să arate selecționerul? Cu ce drept să spun asta? I-am spus domnului președinte că România are antrenori foarte buni, are o generație bună. I-am spus că România are și o generație foarte bună, de viitor. Nu mi-am permis să-i propun vreun nume domnului președinte. Nu am această responsabilitate.

Nu comentez varianta selecționerului străîn, nu vreau să întru în alte discuțîi. Eu mi-am spus părerea de față cu dânsul și v-am spus ce i-am transmis și lui, aceste două lucruri. Avem antrenori și jucători de perspectivă, cu care ne putem califica”, a spus Hagi, la Digi Sport.

Gică Hagi nu renunță la visul său de a antrena naționala

”Regele” a spus că acum a refuzat naționala, dar că nu va renunța la acest vis al său, pe care speră să-l împlinească la un moment dat.

”Un proiect puternic înseamnă să faci o echipă care vrea să câștige. O echipă cu care să te califici la turneele finale. Proiectul nu înseamnă așteptare, trebuie să construim o echipa competitivă și să ne calificăm la EURO 2024. Obiectivul este acela de a construi o echipa mare, dar avem nevoie să ne calificăm la turneele finale.

Eu îmi doresc să întru într-un parteneriat cu cineva la Farul, pentru că echipa să devină mai puternică. Eu vreau să antrenez o echipa națională sau o echipă de club. Asta e dorința mea. Eu sunt în jurul fotbalului 24/24”, a mai spus Hagi, care a mai completat că discuția dintre el și Burleanu a fost una fără alți martori: ”Președintele FRF s-a întâlnit numai cu mine! Asta a fost dorința lui”, a precizat Hagi, la Digi Sport.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218