REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Răzvan Ciobanu, de nerecunoscut după ce a slăbit peste 50 de kg

Răzvan Ciobanu, de nerecunoscut după ce a slăbit peste 50 de kg

Replica API 23 februarie 2019 | 00:00 372

Răzvan Ciobanu

Vedetele autohtone s-au pregătit ca pentru adevăratele premii Oscar la petrecerea Ok! Goldent Night de miercuri (20 februarie) din Clubul Face. Aflat printre invitaţi, designerul Răzvan Ciobanu a surprins pe toată lumea cu noul lui look. Creatorul de modă a slăbit mult şi le-a mărturisit apropiaţilor că a trecut pe la estetician înainte de eveniment. De altfel, el nu a făcut vreodată vreun secret din faptul că frecventează cabinetele plasticienilor, unde îşi face operaţii complexe sau mici retuşuri.

Răzvan Ciobanu s-a transformat fizic în ultimele luni. Nu ştim exact dacă problemele în amor au fost cele care l-au făcut să-şi dorească o schimbare de proporţii, dar designerul arată altfel decât îl ştiam. A dat jos peste 50 de kilograme, noua siluetă fiind accentuată şi de hainele de culoare neagră pe care le poartă. Miercuri seară (20 februarie), Răzvan Ciobanu a pozat relaxat şi zâmbitor în Clubul Face, mulţumit de rezultatul la care a ajuns după ce a slăbit. Dar se pare că nu doar noua siluetă este motivul pentru care designerul se simte atât de bine în pielea lui.

Înainte de petrecerea organizată de Revista Ok! Magazine, Ciobanu ar fi trecut pe la estetician pentru a-şi netezi ridurile cu injecţii cu botox şi acid hialuronic.

În ultima jumătate de an, Răzvan Ciobanu a ajuns mai mult ca niciodată la medicul estetician. De voie, de nevoie, designerul şi-a făcut intervenţii la nivelul feţei, o operaţie de eliminare a surplusului de piele şi injecţii pentru rejuvenarea tenului.

Răzvan Ciobanu nu a ascuns niciodată că este adeptul operaţiilor estetice. El povestea în urmă cu doar câţiva ani că şi-a implantat peste 2500 de fire, a apelat şi la terapia "Dracula", care presupune injectarea în piele a unui amestec format din plasmă îmbogăţită cu trombocite, şi s-a împrietenit şi cu acidul hialuronic. Botoxul l-a folosit atât în tratamente pentru faţă, dar şi pentru axilă, pentru a scăpa de transpiraţie. "Nu mai sunt dependent de creme pentru faţă de mulţi ani, cam de când am descoperit botox-ul şi procedurile anti-ageing. Cât de curând am să ajung expert în tratamente anti-ageing", a recunoscut creatorul de modă şi pe contul lui de Facebook.

De altfel, Răzvan Ciobanu a susţinut şi în alte emisiuni tv că nu are nimic împotriva operaţiilor estetice sau a tratamentelor de ultimă generaţie împotriva îmbătrânirii, pe care le încearcă fără nici o reţinere căci vrea să arate "decent" pentru vârsta lui.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curul activ, cu cheltuiala se tine.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920