REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Răzvan Ciobanu, plin de datorii! Câte mii de euro avea de dat și cui

Răzvan Ciobanu, plin de datorii! Câte mii de euro avea de dat și cui

Replica API 2 mai 2019 | 00:00 397

Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă s-a stins din viaţă pe 29 apilie 2019, a doua zi de Paşte. Acesta a pierit într-un oribil accident de maşină. Din păcate, viaţa lui a luat-o în jos din nou, din vara lui 2018. Răzvan Ciobanu avea datorii şi se chinuia să scape de ele.

A fost nonconformist, dar niciodată nu a minţit. Singurul lucru pe care s-a chinuit să îl ascundă în aceşti ani a fost dependenţa de stupefiante. Cât despre avere, venituri şi datorii, Răzvan Ciobanu a fost mereu o carte deschisă.

„Aşa cum nu m-am ferit cam niciodată să spun adevărul, nu o voi face nici de această dată. Am preferat să postez toate aceste lucruri pe paginile mele oficiale, scrise de mine (nu am o armată de PR, consilieri, etc. care să o facă pentru mine). Dacă am datorii?! Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am… până atunci lucrurile stau cam aşa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aş dori să pot colabora şi pe viitor. Ambii comercializează piele naturală.

Apoi mai am o datorie măruntă, nu neînsemnată, la un petshop de unde obişnuiam să cumpăr hrană şi aşternut igienic pentru minunata mea Lili (ştiţi voi, pisica cheală). Cred că suma datorată nu depăşeşte 110-117 lei, bani împrumutaţi (de la oameni de succes’ sau cunoscuţi în cercurile mondene, nu ştiu să am), dar este adevărat că am datorii personale în faţă a 3 sau 4 prieteni. Iarăşi să nu lăsăm loc de interpretări, sunt adunaţi probabil 3000€. Domnii/doamnele nu mă aleargă după ei, ne ştim de prea mulţi ani pentru a-şi imagina că aş dispărea cu acei bani ai lor.

Există şi nesăbuinţă în ceea ce fac, aşa că am şi un magazin (care aduce brandul meu preferat) şi acolo sunt în urmă cu plăţile. Aşa cum mai am şi o prietenă căruia trebuie să îi înapoiez săptămânal o suma de bani. Nu îmi iese tot timpul aşa cum îmi planific… În rest, ca noi toţi, o factură, o chirie, etc. Dar cel mai important este un om care m-a sprijinit financiar şi care m-a înţeles în perioadele mai puţin prolifice.

A… povestea cu Cătălin Botezatu este aproape încheiată, avem un caiet unde ne ţinem socoteliile şi din cei 10 mii, care periodic ies la iveală (de parcă ar folosi pe post de PR cuiva) au mai rămas (posibil) undeva la 1000 €. Sigur lista mea rămâne deschisă şi dacă am omis pe cineva (care îşi dorea să fie aici, printr-un sms cum că îşi da acordul, sunt pregătit să îmi asum orice)! Răzvan Ciobanu nu este omul care se dă bogat, sunt omul căruia îi plac obiectele scumpe şi pe care şi le doreşte pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui. A… la fel de important! Sunt la fel de neşantajabil cum am fost 3 ediţii la rând, pe vremea când eram jurat la ‘Bravo, ai stil’, mă gândesc că este mai simplu cu cărţile pe masă, nu cu scuze… etc!” , a scris Răzvan Ciobanu, pe contul personal de Facebook.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce atita discutie pentru un hoo drogat , un habarnist ca si creator de mode. Cica a creat doar niste izmene cu slitz spate si fatza , arunca cu bani imprumutati. Un ticalos.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614