REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Răzvan Ciobanu, sub efectul ZOMBIE, pe stradă? Video

Răzvan Ciobanu, sub efectul ZOMBIE, pe stradă? Video

Replica API 2 mai 2019 | 21:57 1133

Un clip video a apărut în spațiul public, chiar înainte de înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu. Potrivit cancan.ro, imaginile ar fi fost surprinse în București, în iarnă, întrucât oamenii sunt îmbrăcați gros și se pot observa ornamentele pentru Crăciun.

Pe imagini se poate observa cum Răzvan este sub efectul cunoscut ca Zombie, moment în care cel care îl filmează îl întreabă dacă este bine și dacă-l poate ajuta cu ceva. Atunci, Răzvan pleacă, refuzând.

Citește și: DETALII ȘOCANTE din ANCHETA MORȚII lui Răzvan Ciobanu: a fost EXPERTIZATĂ MAȘINA! Ce VITEZĂ avea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragilor ..voi astia fara de pacat ...ce ati facut... v-ati judecat si ati scapat???numai dumnezeu poate judeca....puffff ce urat ce rusine ...
1
0
Ista a fst omorattt,de concurenta drogurilori,de servici,sau prietenii lui blochina,stila sarafu.
1
1
DIN ROMANIA...UN OM AMARAT NU PUTEA SA II SE FACA ATATA RECLAMA DACA MUREA INTR UN ACCIDENT.MUIE CROITORII PULI MELE ACUM MARI DESIGNERI,FRIZERI STYLISTI,ETC.
6
3
Dumnezeu sa il ierte.Bine ca a luato pe campii ca altfel cine stie putea sa nenoroceasca oameni nevinovati.
8
3
Pana deunazi am avut o atitudine ostila vis a vis de acest personaj.acum stau si ma gandesc cine sunt eu,unde sunt eu ce am facut eu samd sa il judec pe baietele asta.... gay negay drogat nedrogat au fost alegerile lui a trait cu ele a murit cu ele.cine este perfect rugam sa iasa in fata sa ne spuna si noua reteta.cu totii am gresit si am platit pt greseli.unii mai mult altii mai putin.unii cateva bancnote altii cu viata.asta e.trebuie doar sa invatam din greseli.asadar daca vrei sa te urci la volan spune NU ALCOOLULUI SI SAU DROGURILOR.Dumnezeu sa l ierte.
20
5
Asa a ales el sa traiasca.nu se stie daca asa a ales el sa sfarseasca. Adica sa mearga cu masina cu viteza pe langa drum si sa se faca praf de ce nimerea. Putea nimeri gardul unei case, stalp,pom,etc. Au fost copacii aia si s-a terminat. Nu se stie daca el era cunoscut si in afara sau doar fatucile ziariste l-au facut vedeta cu rita muresan si alte petice-n cwr creatoare de moda.
24
3
sunt promovati zi de zi in media...
7
2
Astea ce manaca la adresa lui Razvan ..sa ajunga mai rau
2
5
Nu pricep de ce trebuie sa discutam despre Nimeni Ciobanu. A mierlit-o si basta. Pe cine intereseaza?
10
7
Si cine i-a dat masina in srarea in care se afla cum se numeste,prieten sau dusman?
9
6
Ajungeeeee , a fost un om asumat ,a recunoscut , nu a fost un ipocrit in fata lumii asa cum sinteti voi cei care il criticati ! Vedeti- va de gunoiul din viata voastra ,va credeti imaculati cine sinteti voi sa judecati viata lui si a altora ?
21
13
Un proverb spune:inainte sa arati cu degetul, uita-te daca ai mainile curate. Un om lasat pe pamant cu menirea lui si pe care si- a asumat-o.Merita sa-l lasati sa se odihneasca linistit, fara tot felul de supozitii rautacioase. Pana si in moarte nu a implicat pe nimeni. Dumnezeu sa-l ierte!
36
6
uitati-va atent la imagini, celelalte persoane din filmaciune sunt imbracate gros, deci filmaciunea nu e recenta, posibil sa fie in Martie sau Februarie
17
1
Cati din cei care comenteaza mai sunt virgini in cor. Cati din cei care comenteaza nu au tati alcolisti. Cati din cei care comenteaza nu se autosatisfac anal. Ba ipocritilor omu asta reprezinta adevarata imagine a romanului barbat. Degeaba sunteti sub acoperire ca nu sunteti. Multi romani sunt gay PREEEEA MULTI. Eu despre razvan ciobanu pot sa judec doar latura penala daca s.a urcat drogat la volan, in rest fiecare face ce vrea cu coru lui, ca si voi faceti la fel...cu el
10
12
200 km pe ora prin satele alea, bine macar ca drogatul nu a omorat alti oameni nevinovati
27
3
Pacat de tineretea lui ---poate a avut un anturaj prost care l-a dus la moarte --Dzeu sa-l ierte !
16
8
Uita te in plm la filmare se vede clar, chiorila
8
6
Daca intra cu masina in fiitu in fiita tot nevinovat era, ca na, viciu.
14
1
Stiti sigur ca e el sau incercati sa prindeti trendul?
7
5
Dumnezeu sa il ierte!
21
2
Va spune cineva care are ca singur viciu fumatul de tigari normale si care nu a tras macar un fum vreodata de altceva. Lasati omul in pace! A fost, s-a dus, a trait, a gresit, a murit! A murit! Tot ce a facut, a facut pe spinarea lui, pe sanatatea lui, pe propria raspundere si viata! Care dintre noi e perfect de il criticam atat? Sa ii fie tarana usoara si sa isi gaseasca linistea acolo unde e. Daca va credeti mai buni ca el atunci spuneti doar atat: "Dumnezeu sa il ierte!". E suficient!
44
8
Handralaule, tu eati sigur poponete, fi-mi-ar scarba de voi, dosnicilor.
34
9
Nu e nimeni fara vicii. Dar e altceva sa fii ultimul drogat..
8
5
Hmm se vede cum pe fundal este iarna? Zapada in dreapta, luminitele atarnand pe sus, maxim ne spune ca omu s-a mai drogat, dar inafara de asta, video-ul nu are legatura cu incidentul in sine.
4
1
Eugene, retrograzii ca matale ar trebui executati primii, ca din cauza voastra tara asta e une e
11
18
Ia-o p-asta....l-a pus ma-sa sa cumpere paine de la Mega si a tras si el un pic pe cur..a scuze, pe nas...Ce-l mai idolizati atat parca cine stie ce a facut, a murit intr-un accident rutier ca multi altii care mor zilnic si care o sa moara de acum inainte...iar toti prostii se uita la stiri de cacat cu tot felul de "dedectivi" care cred ca "nu-i ceea ce pare"...."e altceva la mijloc""...mi-e SCARBA
11
21
cati homo sunt la inmormantare,,drogati ,,muisti ,,asta e societatea de breasla.
14
20
poponarii astia ar trebui executati
12
36
Oare e cineva pe lumea asta fara vicii? Dzeu ne va judeca pe toti in functie de ele. Nu e nimeni perfect. Pacat ca a murit asa tanar! Ne place sa comentam despre altii de parca suntem puri si perfecti.
48
10
Un droghist .. D zeu sa l ierte!!
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218