REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Răzvan Cuc a EXPLODAT la adresa lui Tudorel Toader: 'Observațiile de la MJ au blocat ordonanța pe achiziții. Ne solicită aviz de la CSAT'

Răzvan Cuc a EXPLODAT la adresa lui Tudorel Toader: 'Observațiile de la MJ au blocat ordonanța pe achiziții. Ne solicită aviz de la CSAT'

Replica API 21 aprilie 2019 | 00:00 229

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat duminică, la Târgu Jiu, că a lansat ordonanța pe achiziții, însă a primit 17 pagini de observații de la Ministerul Justiției, printre care și aceea de a obține un aviz de la Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT). „O aberație!”, spune ministrul, conform Mediafax, conform stiripesurse.ro.

Răzvan Cuc a declarat, duminică, la Târgu Jiu, unde a participat la inaugurarea noului sediu al RAR din oraș, că așteaptă o discuție cu noul ministru al Justiției, deoarece, după lansarea ordonanței privind achizițiile, a primit, la la MJ observații pe 17 pagini.

„Din păcate am undeva la 17 pagini de observaţii de la Ministerul Justiţiei (pe ordonanța pe achiziții – n.r.). Aceste observaţii de la Ministerul Justiţiei au blocat ordonanţa.

Aşteptăm să avem o discuţie cu noul ministru pe care sper să îl avem la Justiţie şi să revenim asupra ordonanţei, pentru că, la un moment dat, pe această ordonanţă am avut cinci avizatori, adică Ministrul Transporturilor ca inițiator, ANAP, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Finanţelor şi Ministerul Justiţiei.

Ministerul Justiţiei ne-a introdus suplimentar încă şase avizatori, printre care ne-a solicitat să luăm un aviz inclusiv de la CSAT, ceea ce este, dacă mă întrebaţi pe mine, o aberaţie, fiindcă noi facem autostrăzi, drumuri, noi vrem să simplificăm legislaţia, nu facem drumuri militare ca să mergem să cerem avizul de la CSAT (…). Doamna prim-ministru a reuşit să deblocheze acest lucru. Vedem că avem aceste observaţii eterne care, practic, nu ştiu decât să blocheze”, a spus ministrul Răzvan Cuc.

Potrivit acestuia, observaţiile de la Ministerul Justiţiei au venit miercuri după-amiaza.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cuc,cine te-a trimis cu declaratiile astea?Si tu si Toader ati mancat din aceeasi troaca!
8
1
Kuku si pupaza.
8
2
cine se uita la pacaliciul asta ?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367