REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Răzvan Cuc despre subcontractorii neplătiţi de minister pentru lucrări: 'Voi face un fel de linie verde pentru sesizări la minister'

Răzvan Cuc despre subcontractorii neplătiţi de minister pentru lucrări: 'Voi face un fel de linie verde pentru sesizări la minister'

Replica API 24 iunie 2019 | 02:33 406

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri că va înființa o linie verde pentru subcontractorii români care nu au primit banii pentru lucrări de la firmele străine pe loturile de cale ferată, potrivit mediafax.

”Am primit foarte multe sesizări și voi lua o măsură la nivelul ministerului, voi face un fel de linie verde ca toți subcontractorii români care nu au contracte declarate la minister - pentru că aici este și greșeala lor că decid să lucreze fără să declare la minister ca noi să putem plăti. Noi putem plăti doar ce declară firma care a câștigat licitația.”, a declarat Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a adăugat că există mai mulți subcontractori români nepătiți de firmele străine.

”Voi face o linie verde pentru subcontractorii români care sunt neplătiți. Eu am aflat că existau undeva la cinci - șase subcontractori români neplătiți care nu erau nici declarați la statul român. M-am dus pe lotul de cale ferată. Când am ajuns acolo am înțeles că firma respectivă le interziseseză să vină la punctul unde mi-am dat eu întâlnire cu constructorul să inspectez lucrările”, a declarat Răzvan Cuc.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba ne crezi peosti sa credem prostiile tale. auzi nu platesc cei care au castigat licitatiile. nu platesc cei carora le ati dat contractele pentru comision.
5
0
Sa mori tu, nenea Cuc ca nu stiai... Strabag a bagat cateva firme romanesti in faliment, fiindca asa a vrut pipota lor... Sa nu ii plateasca pe romanache.... Halal U. E... De fapt asta este pretul aderarii la ue... Sa ne arda cand vrea pooola lor.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614