REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Răzvan Cuc: Klaus Iohannis minte când spune că legea privind redeschiderea pieţelor nu a ajuns la el

Răzvan Cuc: Klaus Iohannis minte când spune că legea privind redeschiderea pieţelor nu a ajuns la el

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 1180

Deputatul PSD Răzvan Cuc susţine că preşedintele Klaus Iohannis minte când susţine că legea privind redeschiderea pieţelor nu a ajuns la el pentru promulgare.

Răzvan Cuc

"Fără a se teme de reacţia jurnaliştilor, în plină conferinţă de presă, Klaus Iohannis a susţinut că nu a primit legea privind deschiderea pieţelor, pentru că nu avea pregătit răspunsul dacă este de acord cu conţinutul documentului sau nu! Câtă ticăloşie liberală! Încă nu s-au convins aceşti nevrednici că minciuna are picioare scurte! Pe site-ul Camerei Deputaţilor se vede clar că pe data de 12 noiembrie actul normativ a fost trimis către el pentru promulgare. Ca să nu dea dreptate PSD, care a propus şi obţinut votul pentru redeschiderea pieţelor agroalimentare închise de liberali, Iohannis bagă capul în nisip precum struţul. Crede că aşa nu-l văd românii! Ruşine să îi fie acestui trădător de ţară! Cine ştie ce surprize ne mai aşteaptă din partea lui", a declarat Răzvan Cuc, conform unui comunicat de presă, scrie Agerpres.

Parlamentarul social-democrat a acuzat PNL că a distrus pieţele din România, după ce pereţii au fost dărâmaţi pentru ca acestea să poată rămâne deschise.

"S-au gândit ei că s-ar încuiba virusul pandemic pe sub tarabe, printre rădăcini de hrean şi frunte de viţă puse de bătrâne în borcane, la murat! De ce nu s-a gândit PNL să închidă mall-urile, supermarketurile, care gem de oameni? Acolo colcăie COVID-ul, nu printre zarzavaturi! Omul care se duce în piaţă după un kilogram de fructe şi unul de legume nu stă cu orele, ca la mall. Ia ce îi trebuie şi pleacă. Dar de pe urma pieţelor, liberalii, ca nişte adevăraţi trădători de ţară, nu aveau cum să asigure facilităţi investitorilor străini, către care ne vând cu totul! De un an, de când sunt la guvernare, peneliştii au muncit doar pentru străini. Le-au asigurat condiţii pentru ca România să fie piaţă de deschidere a mărfurilor din import, ne-au îndatorat până peste cap la bănci străine, ne-au vândut pământul şi pădurile. Nişte mincinoşi, de care România nu are nevoie. În câteva zile vom schimba direcţia greşită în care au aşezat ţara. De pe 6 decembrie, cu ajutorul votului fiecărui român, PSD va redirecţiona România pe calea ce bună! 5 zile! Atât le-a mai rămas", a conchis Răzvan Cuc.

Pe 10 noiembrie, Camera Deputaţilor a adoptat, în calitate de cameră decizională, legea referitoare la pieţe, astfel încât acestea să rămână deschise pe perioada stării de alertă.

Răzvan Cuc deschide lista PSD Neamţ pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu cuc , eu eunuc
1
0
KUK LUAMIAI KUKU cand se intareste TRABUKU DE PYELE INTOARSA
0
0
ASTA ZICI CA E O SCROAFA ! II PLACE SA PAPE TOT DIN TROC !! ARE GUSA !!
3
0
demonsreaa ca legea e pe birou la presedinte . n aveti nici o mata hari pe acolo sa faca poze si sa vi le dea . unele voci sustin ca legea ar fi la CCR .....adica tot la voi .
5
0
Un PSD-ist
6
0
Cu-cu canta de foame, va e dor de ciolan domnule misistru
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614