REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Răzvan Cuc: Nu i-am cerut doamnei Mezei să ţină niciun avion la sol; am întrebat-o ce parlamentari zboară

Răzvan Cuc: Nu i-am cerut doamnei Mezei să ţină niciun avion la sol; am întrebat-o ce parlamentari zboară

Replica API 18 octombrie 2019 | 00:00 209

Răzvan Cuc

Ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri seara că nu i-a solicitat fostului director general de la TAROM, Mădălina Mezei, să reţină avioane la sol, precizând însă că a întrebat-o pe aceasta ce parlamentari zboară şi dacă totul este în regulă.

"Nu i-am cerut să ţină niciun avion la sol, nici nu aveam cum să îi cer doamnei (Mădălina Mezei, n.r.) să ţină avioanele la sol. Ca să ţii un avion la sol trebui să aibă nişte probleme tehnice. Dacă se va întâmpla la un moment dat ca un avion să aibă probleme tehnice nu este vinovat ministrul Transporturilor. Nu puteam eu să cer. Cui să cer? Să mă duc eu la piloţi? Să mă duc eu la mecanici? Să mă duc eu să scot o piuliţă, un senzor, ce să fac eu la avioane?(...)Am întrebat-o într-adevăr pe doamna pe Mezei ce parlamentari zboară şi dacă totul este în regulă şi dacă vin cursele cum trebuie. Aflasem şi eu pe surse, ca toată lumea, de la opoziţie, că a-şi opri eu avioanele", a explicat Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă susţinută la Ministerul Transporturilor.

Pe de altă parte, Cuc a subliniat că Mezei se încurcă în minciuni în condiţiile în care prima dată aceasta a vorbit de anulări de curse apoi de reţineri la sol.

"Doamna se încurcă în propriile minciuni. Am văzut că a zis prima dată de anulări de curse, apoi de reţinere la sol, că e vorba de patru sau de cinci aeronave. Doamna Mezei uită că cei din familia ei au dorit pentru ei sau pentru grupurile lor de interese numai funcţii de conducere? Chiar soţul dânsei a fost pus în funcţia de director general adjunct al TAROM, cu sprijinul celor de la PNL, şi după şase luni a fost dat afară, presupun că tot pentru incompetenţă", a subliniat Cuc.

Referitor la DNA, ministrul interimar a subliniat că nu are nimic de ascuns şi aşteaptă să fie chemat.

"Voi da declaraţii, voi prezenta şi eu acte, voi cere şi eu lămuriri pentru că văd că mai nou toată lumea se duce la DNA. Foarte bine, dar du-te la DNA când ai dreptate nu când aduci pe piaţă nişte lucruri false", a precizat oficialul MT.

Acesta a menţionat, totodată, că a primit mesaje de la piloţi care l-au felicitat pentru decizia luată, respectiv pentru demiterea acesteia de la conducerea TAROM, arătând, de asemenea, că Mădălina Mezei ar fi trebuit să protejeze TAROM nu familia şi prietenii pe care îi are în companie.

"Am primit mesaje de la foarte mulţi piloţi care m-au felicitat pentru decizia luată. Dânsa trebuia să facă nişte lucruri nu să îşi protejeze familia şi prietenii pe care îi are la TAROM, trebuia să protejeze compania TAROM", a precizat sursa citată. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vreti schimbare in tara distrugeti napirca psdista, impozitati-le averile nesimtite, acesta este singurul lucru care ii doare. Daca nu-i distrugeti repede vor veni iar la putere .
2
0
P.S.Disti fac pregatire politica cu oameni lor,daca uni sunt prinsi cu mata in sac atunci rastalmacesc,se fac ca nu inteleg despre ce este vorba, dau vina pe proasta comunicarea,orice numai sa ii convinga romanul ca este prost si incapabil sa inteleaga profunzimea gandiri lui al P.S.Distului excroc si hot.
3
0
Nu a dat ordin sa nu mai decoleze ci sa ramana la sol. Diferenta este conjucturala, in modul de interpretare. Concluzia ca este cam acelasi lucru. Asa se intampla cand oameni fara coloana vertebrala ajung pe functii.
2
0
Mai,cu Cuc de Muc al vostru, ce caractere nepermise, niste zdrente.Aveti ordin sa taiati la montaj sictir
2
1
Dl Ministru Cuc, demiteti l si pe boschetarul Mezei Alexandru ca e unchiul Madalinei sau poate bunicul la cum arata in ultimul timp!
0
0
Josnici ! Mai rau ca pe vremea comunistilor si a securistilor! I-ati intrecut in josnicie si marsavie!Nu v-ar mai suporta D-zeu!
2
1
Mult nu mai aveti hotilor! Latul se strange usor, usor in jurul gatului vostru gros de nesimtire. Nici nu mai conteaza cine vine la putere. Intr-o zi, nu stiu care, cineva va va baga la puscarie si va va confisca averile ilicite, facute pe spatele nostru!
6
0
sa moara ma-ta ca nu ai cerut anularea zborurilor? Cucule ai belit-o, pesedeii tai sunt pe duca, nu are cina sa-ti mai tina palma in fata DNA-ului, o sa-ti cante cucuveaua la Jilava si o sa faci schimb de prezervative, folosite, cu dracnea!
15
1
Ce fata de prost are asta si totusi uite ca la tampenii il duce bostanul,sau cine stie poate i-a dat telefon Dragnea din puscarie si i-a spus cum sa faca,pentru ca puscariasul nu are limite cand vine vorba de facut rau.
13
1
Hai cu DNA , se plictiseste Dragnea in puscarie fara echipa lui
9
1
Dl. ministru Cuc este om serios nu a oprit nici un avion la sol
2
13
si pentru ce il interesa pe CUC ce parlamentari zboara? numara voturile pentru motiune? s-a dat singur de gol!!!
13
0
Pe stupidul de Cuc il cred in stare. E prost cu initiativa, cel mai periculos tip de om
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614