REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Răzvan Fodor și Radu Vâlcan, ținta ironiilor lui Cabral. Ce răspuns a primit de la cei doi

Răzvan Fodor și Radu Vâlcan, ținta ironiilor lui Cabral. Ce răspuns a primit de la cei doi

Replica API 21 ianuarie 2022 | 00:00 955

Se țin de șotii pe internet! O mică „harță” între Cabral, Ralu Vâlcan și Răzvan Fodor a făcut deliciul utilizatorilor de Instagram, după ce aceștia și-au dedicat mai multe filmulețe, la secțiunea „Story”.

Cabral

„Capul răutăților” a fost nimeni altul decât Cabral, prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” atacându-i pe Vâlcan și Fodor în story-urile sale. Totul prietenește, bineînțeles, însă întreaga situație i-a amuzant pe internauți.

Cabral i-a ironizat pe Radu Vâlcan și Răzvan Fodor în mediul online

Cabral, Răzvan Fodor și Radu Vâlcan sunt prieteni de mai mulți ani, astfel că nu ezită să facă glume unul la adresa celuilalt. În stilul său plin de umor, Cabral i-a ironizat pe cei doi amici ai săi ajungând până în punctul în care i-a imitat. Fodor nu s-a lăsat nici el mai prejos și i-a dat imediat replica prezentatorului TV.

Cabral i-a ironizat pe Vâlcan și Fodor, făcând în mod special referire la „stilul” lor de a se filma în timp ce se află în trafic.

„Am vrut și eu să mă filmez ca Fodor, că am văzut că nebunul naibii e așa…e pe-aici, e pe dincolo. Ați văzut cum o joacă Fodorică? Un pic gangsta, un pic cu școală, un pic mare frumusețe și el. Ați văzut? Mamă, cum e la volan și cum începe să zică chestii”, și-a început Cabral gluma în mediul online, dându-le tag și celor doi, ca nu cumva fix ei să nu vadă filmulețele cu pricina.

La scurt timp, a urmat și Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, pe care Cabral îl alinta „Vâlchi”. „Bine, mă rog, și „Vâlchi”, e și „Vâlchi” ceva de n-ai văzut. L-ați văzut pe Vâlcan? Cum începe el să gângurească, că nu înțelegi dacă a plecat sau a venit, dacă a pățit sau și-a dorit, dacă a fost sau dacă n-a mai vrut, nici nu știi ce se întâmplă acolo. Și asta am zis, să mă filmez și eu. Da bravo! N-am și eu șapcă? Am și eu ochelari de soare!”, a mai spus Cabral pe contul lui de Instagram.

Cum i-au răspuns cei doi

Replica lui Răzvan Fodor pentru Cabral nu s-a lăsat așteptată prea mult, solistul atacându-l la rândul său pe prezentator. Fodor a susținut că deși vorbește de el pe Instagram, Cabral nu prea îi răspunde la telefon atunci când îl sună.

„Bine că mă tăguiești în toate story-urile tale, dar nu pui mâna pe telefon să mă suni, să-mi răspunzi, de fapt, că eu te-am sunat, dar tu nu-mi răspunzi. Știe comunitatea ta că ești un băiat de care nu dă nimeni, niciodată? Cred că nu știe.

Eu înțeleg, de ziua ta de naștere, nici mie nu-mi place să mă sune nimeni de ziua de naștere. Dar pune, bă, mâna pe telefon, la ăia apropiați! Răspunde-le, bă! Suntem rude, bă!”, a fost comentariul lui Răzvan Fodor. El și soția lui, Irina, au fost nașii lui Cabral, la nunta lui actrița cu Andreea Ibacka, fostă Pătrașcu.

Și Radu Vâlcan i-a răspuns lui Cabral într-un mod ironic. Soțul Adelei Popescu s-a filmat cu ochelari de soare și o căciulă, pe melodia „That's life”, a lui Frank Sinatra.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218