REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Răzvan Marin, noi critici dure în presa olandeză: „Nu știe și nu poate să joace acolo. Ceva trebuie să se întâmple”

Răzvan Marin, noi critici dure în presa olandeză: „Nu știe și nu poate să joace acolo. Ceva trebuie să se întâmple”

Replica API 16 august 2019 | 00:00 511

Răzvan Marin, mijlocașul lui Ajax, a fost criticat în ziarul Parool: „Românul n-a avut din nou idee ce presupune poziţia sa din teren. Când va avea Ten Hag un mijloc care să deţină controlul, fără Schöne şi De Jong?”.

Una caldă, alta rece în evoluţiile lui Răzvan Marin la Ajax. Lăudat cu Emmen, mijlocaşul român e luat la ţintă de ziarul Parool pentru cele 45 de minute cu PAOK.

„Blind nu poate juca lângă Marin, care din nou nu a avut idee ce presupune poziţia sa din teren. După pauză a fost acelaşi întuneric şi în jocul lui Mazraoui. Când va avea Ten Hag un mijloc care să deţină controlul, fără Schöne şi De Jong?”, a scris editorialistul Henk Spaan.

„E haos la fazele fixe”

Jurnalistul critică aşezarea „lăncierilor” la fazele fixe: "Ceea ce mi se pare straniu e că Mazraoui a comis fix aceleaşi greşeli ca Marin şi Ajax n-a arătat deloc bine defensiv.

Cornerele şi loviturile libere sunt momentele cele mai periculoase acum, pentru că toţi atacă mingea, dar nu sunt eficienţi şi rămân cinci adversari singuri cu Onana. Ce bun era Thiago Mendes de la Lille, numai că, ghinion, a ajuns la Lyon! Ndidi de la Leicester e cel mai bun tânăr mijlocaş de acoperire. Dar ceva trebuie să se întâmple oricum cu această linie de mijloc”.

12,5 milioane de euro a plătit Ajax pentru transferul de la Standard al lui Răzvan Marin, folosit în total de ten Hag 302 minute în cinci meciuri

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
salvarea voastra ar fi fost Ianis , mijlocas pur singe , are si barba cioc, ar fi facut un haos si mai mare . Apropo , nu se mai aude nimic de "marea vedeta"?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369