REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

„Răzvan Marin nu e de Ajax”. Cruda realitate: nu a mai fost titular din septembrie, are doar 35 de minute în ultimele 9 meciuri!

„Răzvan Marin nu e de Ajax”. Cruda realitate: nu a mai fost titular din septembrie, are doar 35 de minute în ultimele 9 meciuri!

Replica API 16 decembrie 2019 | 00:00 381

Răzvan Marin, 23 de ani, are mari dificultăți la Ajax. Fostul internațional olandez Wim Kieft crede că „tricolorul” este „o achiziție scumpă care s-a dovedit un fotbalist mediocru”.

O realitate crudă pentru Răzvan Marin. Cumpărat cu 12,5 milioane de euro de la Standard Liege și considerat de Ajax punctul forte al campaniei de transferuri pentru linia mediană, care îi pierduse pe Frenkie de Jong și pe Lasse Schöne, „tricolorul” a evoluat doar la început la Amsterdam, a fost și titular în campionat, apoi antrenorul Erik ten Hag l-a folosit din ce în ce mai puțin.

În grupele Ligii Campionilor, nu a apărut pe teren niciun minut. Nici măcar unul. Șase meciuri, de fiecare dată a fost rezervă, dar nu a intrat deloc.

La Standard a jucat de două ori mai mult. Cu super rezultate!

Sezonul trecut, Marin a fost cel mai bun fotbalist al lui Standard. Dinamic, puternic fizic și psihic, cu un joc solid, percutant, direct pe poartă. A influențat decisiv 19 goluri, având o medie de peste 84 de minute în cele 47 de partide disputate în toate competițiile. Acum, Ten Hag apelează la el de două ori mai puțin!

Nu a mai fost titular din 25 septembrie Într-un editorial dur publicat în cotidianul De Telegraaf, fostul internațional batav Wim Kieft susține că „nivelul lui Ajax este prea ridicat pentru Răzvan Marin. O achiziție scumpă care s-a dovedit un jucător mediocru”.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani nu a mai fost titular la „lăncieri” din 25 septembrie, de la 5-0 cu Fortuna Sittard. Și a jucat doar 35 de minute în ultimele nouă etape de Eredivisie: 18 minute într-un meci, 9 și 8. Tot mai puține.

10 goluri și 9 assisturi a reușit Răzvan Marin sezonul trecut la Standard

1 este numărul reușitelor mijlocașului la Ajax în această stagiune (un assist)

45,3 minute pe meci este media minutelor jucate de Marin la Ajax

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia de la Ajax stiu sa faca fotbalisti buni dar stiu sa si strice fotbalisti buni.La Ajax daca ai noroc si antrnorul te place joci daca nu stai pe banca chiar daca iesti mai bun ca altii.Tagliafico joaca de 4-5 meciuri prost ,prost, face numai gafe dar joaca.Asa e la Ajax antrenorului ii place de el.
0
4
Vorbesti prostii. Marin e unul din putinii jucatori fara fite talente si alte rahaturi in cap. Ca atat ii e valoarea e altceva, dar daca e sa vorbim de munca si atitudine e un exemplu
3
1
Astea sunt "diamantele"slefuite de G.HAGI la Viitorul si date la export :A.TOSCA,R.MARIN,T.BALUTA,I.HAGI mai sunt:M'BAPE COMAN,TANASE,VANA,R.BENZAR,MANEA si alte"vedete"care deocamdata nu au plecat din Liga 1.
4
0
Se credea vedeta pulii
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218