REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

”Afară din România” este mesajul apărut la o sucursală Raiffeisen Bank din Braşov, devenit viral

”Afară din România” este mesajul apărut la o sucursală Raiffeisen Bank din Braşov, devenit viral

Valentina CAMARA 10 decembrie 2022 | 21:42 1749

O nouă sucursală Raiffeisen Bank din România a fost vizată în această seară. Un mesaj dur a apărut chiar pe geamul respectivei locații.

Românii sunt revoltați după ce Austria s-a opus aderării țării noastre la Spațiul Schengen. Nenumărate reacții dure continuă să apară chiar și în aceste momente.

Mesajul lipit în geamul unei sucursale Raiffeisen Bank din Brașov

Pe 8 decembrie, în urma unei ședințe din cadrul Consiliului Justiției și Afacerilor Interne, Austria, dar și Olanda s-au opus intrării României și Bulgariei în Spațiul Schengen.

Nimeni nu avea să site ce avalanșă de nervi și de frustrări vor urma. După ce mai multe companii românești, dar și mai mulți oameni de afaceri din țară au decis să renunțe la produsele austriece, acum băncile sunt și ele vizate.

În România, băncile austriece sunt Raiffeisen și BCR, iar până acum, nu puțini au fost cei care au anunțat că își vor închide conturile și se vor muta la alte bănci.

Până atunci însă, reacțiile nu încetează să apară. În această seară, pe geamul unei sucursale Raiffeisen Bank din Brașov a apărut un mesaj.

”Austria afară din România”, este mesajul lipit pe geamul sucursalei respective, atât în limba română, cât și în limba austriacă.

O altă sucursală Raiffeisen Bank din România, vandalizată

Amintim că în urmă cu doar o zi, o altă sucursală Raiffeisen Bank din România a fost vandalizată, după ce oficialii de la Viena au votat împotriva intrării României în spațiul de liberă circulație.

S-a întâmplat în Cluj-Napoca, iar pe pereții sucursalei respective a fost scris mesajul ”Nazi bank”.

Geamurile băncii au fost vandalizate și ele, iar polițiștii municipiului Cluj-Napoca au anunțat atunci că au demarat verificări din oficiu,  astfel încât vinovații să poată să fie pedepsiți.

Pe de altă parte, oamenii legii au explicat că în ciuda actelor de vandalism, nu a fost înregistrate plângeri cel puțin până noaptea trecută.

”În continuare, rezultatele verificărilor sunt analizate de reprezentanții parchetului, în ceea ce privește derularea ulterioară a cercetărilor, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate.

Totodată, precizăm faptul că la nivelul unității de poliție au fost analizate și organizate activități specifice, pentru combaterea unor viitoare astfel de evenimente”, au transmis IPJ Cluj, în cursul zilei de vineri, potrivit fanatik.ro . 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sfarsit sunt mandru ca sunt Roman.....asa uniti trebuie sa fim mereu
3
0
Limba austriaca?Renumita scoala de copy paste in jurnalism face inscrieri la secția santier jurnalistic.btw sa ma foot in nazistii de austrieci.natia asta de cand este aparuta numai pe japca este setată.hitler,Maria footacoasa antoaneta.imperiul cacatoolooi.
5
0
Băncile = cămătari cu acte ! Dobanzi peste dobanzi , garanții peste garanții , javrele astea ne vor și sangele ! Niste nemernici care fac miliarde pe spatele nostru. Iar guvernele vor să elimine plățile cash , totul pe carduri ca să le plătim comisione ăstora. De ce așa ? Pt că un parlamentar sau un șef care ia un împrumut are dobandă preferențială , li se acceptă ca și garantie terenuri în camp sau ce urmează să cumpere cu banii ăia iar ție , cetățean onest , jigodiile de bancherii plm îți gaj casa , tot , și rinichii ni i-ar lua jivinile astea. Tot sistemul bancar se bazează pe japcă , pe conditii scrise cu litere de 1mm , special să " te ia cu capu' " cand începi sa citesti contractul. Huuuuuuuuuă !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614